Ga naar hoofdinhoud

Over Active Collective

Wij zijn Active Collective, een creatieve mix van digitale specialisten. Wij ondersteunen bedrijven met hun uitdagingen waar digitale oplossingen hen bij kan helpen.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij zijn nieuwsgierig. Het meedenken met de klant zit in ons DNA. Veel opdrachten krijgen we omdat we luisteren en ons graag open en eager opstellen. Soms zeggen we nee, want niet iedere opdracht past bij ons. Maar dat weten we natuurlijk pas nadat we uitvoerig met de klant in gesprek zijn gegaan en in hebben gezoomd op de specifieke behoeftes en wensen. Waar wij ons in onderscheiden en onze energie uit halen is in het bouwen van complexe op maat gemaakte oplossingen die de wereld een stukje beter maakt, wij noemen dit ‘Humanize Technology’!

Heb jij dezelfde drive, wij helpen je graag!

Meet the team

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Een plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Wij helpen te innoveren door middel van data, design en vakmanschap

01

WEBDEVELOPMENT

Een website/applicatie die past bij de identiteit van je bedrijf, de behoeftes van je klant en er voor zorgt dat ze blijven terugkomen!

Software Engineering – Proven Technology – Web Application – Online Platforms – Apps

02

HOGERE CONVERSIES

Wij zorgen er voor dat je website meer wordt bezocht, meer clicks, meer verkoop en een hogere engagement van de doelgroep waar jij je op richt!

Compliance Advisory – Encryption Advisory – Pen Testing – Laws & Regulations (ISO27001) – GDPR Advisory

03

CYBERSECURITY

Je wilt je bezoekers kunnen verzekeren dat er veilig wordt omgegaan met hun data en gegevens!

Service Design – Design Systemsy – Product Design – User Research – Design Sprints

04

ONDERZOEK

Zonder gedegen onderzoek, geen eindproduct. Een samenhang van onderzoek, data en een goed oog voor gebruiksvriendelijkheid is noodzakelijk!

Compliance Advisory – Encryption Advisory – Pentest – Laws & Regulations (ISO27001) – GDPR Advisory

Wat we doen als digitaal bureau

Trots zijn we op de projecten die we hebben gerealiseerd, en de impact die het heeft gehad voor zowel de klant als de gebruikers. Benieuwd hoe deze projecten tot stand zijn gekomen, welke uitdagingen we hebben opgelost en welke resultaten we hebben behaald. Neem een kijkje in de projecten van o.a. Lidl, Deloitte, Amsterdam UMC of Suresy.

Suresy

Deloitte

We Love The Planet

Lidl Nederland

Partners en klanten waar we graag mee samenwerken

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag het Guido.

Zie jij de waarde in die digitalisering kan hebben voor jouw organisatie en wil je graag dat wij meekijken welke eerste stappen gezet kunnen worden om je bedrijf naar een volgend niveau te tillen?

Neem dan contact op met Guido, via 06-44381501 of .

Guido
Guido Duijzers
Business Development Manager
Mail Guido
91562e1f53d7c73f892060388ea0f7aaCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC