skip to Main Content

Deloitte invite: optimizing the invitation process

Samen met Deloitte hebben we een webapplicatie ontwikkeld om het uitnodigen van prospects, leads en klanten te versimpelen. Met als resultaat: een consistent, efficiënt en gestructureerd uitnodigingsproces.

Client
Deloitte

Deloitte flatgebouw met logo op de voorkant

Het optimaliseren van persoonlijke uitnodigingen voor events.

Deloitte organiseert jaarlijks veel verschillende business events. Zoals conferenties, round tables, etentjes en gesponsorde events. Uitnodigingen worden via persoonlijke relaties vanuit Deloitte verstuurd. Allereerst is het proces op dit moment dus inconsistent, tijdrovend en niet gestructureerd. Kortom, er is dus ruimte voor verbetering.

Het optimaliseren van het uitnodigingsproces voor business events is een belangrijk onderdeel van de Clients & Industries strategie. Door de implementatie van Jupiter (Salesforce upgrade) is dit hét moment om hiernaar te kijken. Zoals het uitnodigen van leads en clients voor events.

Door het proces te analyseren hebben we digitale touchpoints en pijnpunten in kaart gebracht. Daarmee is de gebruikerservaring en cyber security verbeterd.

Raymond en Wouter in het gebouw van Deloitte

Hoe digitaliseer je een tijdrovend proces voor een corporate?

Door middel van workshops en interviews zijn de behoeften van de gebruikers in kaart gebracht. Het resultaat hiervan is een gebruiksvriendelijke interface, infrastructuur en mobiele app. Zodoende vormt dit de basis voor marketeers om controle terug te krijgen over het proces, dat voorheen nog handmatig verliep.

Single purpose app

Het creëren van een gebruiksvriendelijke app voor contact owners. Één centrale plek waarmee uitnodigingen via Microsoft Outlook verstuurd worden.

Invitation Management

Deloitte Invite optimaliseert het proces voor persoonlijke uitnodigingen. Het vervangt het complexe proces met grote Excel-lijsten naar eenvoudig contact per e-mail. Het ondersteunt marketeers met behulp van een dashboard voor de flagship events van Deloitte.

Deloitte invite app mockups

Bekijk ook onze andere cases

Deloitte Flatgebouw Met Logo Op De Voorkant
Deloitte

Deloitte invite: optimizing the invitation process

BEKIJK CASE
dfce0bcd3357f7a486f84928ef0498felllllll