Skip to content

Revamping an online booking experience in Curaçao

Holiday Rentals Curacao is de grootste verhuurbemiddelaar in particuliere vakantiewoningen en auto’s op Curaçao. Ze onderscheidt zich met een vast team op het eiland, een divers aanbod en door zowel huurder als woningeigenaar maximaal te ontzorgen.

Client
Holiday Rentals Curaçao

Website
www.holidayrentalscuracao.nl

Holiday Rentals Curacao website op mobiel mockups

Werk aan de webwinkel.

Om HRC haar strategische doelen kracht bij te zetten, is de behoefte uitgesproken om de website holidayrentalscuracao.com te verbeteren. De zichtbare verbetering is vooral gericht op de user experience en betere vindbaarheid door zoekmachines.

Met als doel; meer boekingen genereren, de maandelijkse advertentiekosten te verlagen en beter ‘in control’ te zijn rondom het beheer en technische onderhoud van de website. Hiervoor is er nagedacht over de meetbaarheid van de kanalen en algehele effectiviteit. “Hoe dragen investeringen (website, ads, affiliate) bij aan het resultaat?”

Beach Curacao with hammocks

Een platform waarin de vakantieganger centraal staat.

De verbeterde UX en de nieuwe huisstijl dragen bij aan het succes van de website. Door de focus te leggen op een ideale gebruikerservaring waarbij het gemakkelijk boeken met stipt op één staat, hopen wij de gebruiker vanaf het eerste moment een zorgeloze vakantie te kunnen bieden.

Holiday Rentals Curacao website op tablet mockups

Even koffie drinken op Curaçao.

Het bestaande platform had al een hele hoge conversie. De uitdaging lag voor Active Collective in het optimaliseren van de bestaande website, zonder dat de conversie zou verlagen. Met opkomende concurrenten als Booking.com en AirBnB, is dat geen eenvoudige opgave. Als de klant aan de andere kant van de oceaan opereert, ga je niet even snel op de koffie. Maar omdat wij het belangrijk vinden met met de opdrachtgever op één lijn te zitten, zijn wij tweemaal naar het tropische eiland gevlogen. Waardevol en zeker geen straf, om tussen de palmbomen brainstormsessies te organiseren.

Met meer dan 250 accommodaties op het eiland is Holiday Rentals Curaçao verreweg de grootste aanbieder van vakantiewoningen en villa’s. Door meer dan 15 jaar ervaring en een team op het eiland voelt het uniek en vertrouwd.

Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook