Ga naar hoofdinhoud
Suresy

Grip op je gezondheid met gezondheidstesten voor thuis

UX Design, Strategy & Web development

View website

Thuistesten en zelfdiagnostiek worden de toekomst

Sinds de corona crisis zijn thuistesten niet meer weg te denken uit de samenleving. Met de komst van het eenvoudig testen vanuit huis is ook de vraag van andere zelftesten toegenomen. Samen met onze partners REVITALIZE en AnotherSight hebben we hard gewerkt het realiseren van een nieuw gezondheidsplatform genaamd Suresy. Suresy streeft ernaar om hét digitale platform te worden om invulling te geven aan deze behoeftes. Met als doel meer duidelijkheid te krijgen over je gezondheid.

Hét digitale helpcentrum voor de eerste medische hulp

Suresy is meer dan alleen een platform voor thuistesten. Suresy en Active Collective keken samen naar een manier om medische kennis te kunnen delen op een begrijpbare, laagdrempelige manier. Samen bedachten we onder andere het helpcentrum als verbindende factor tussen mens en arts. Het helpcentrum moet het mogelijk maken om zelf onderzoek te doen, antwoord te krijgen op (eenvoudige)vragen en zelfdiagnostiek. Met als uiteindelijk doel, een passende test aanbieden die inzicht geeft in de persoonlijke gezondheid en welzijn.

Een betrouwbare partner voor de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatieve diagnostiek

Het omgaan met medische data en privacy is een gevoelig onderwerp en bovendien ontzettend belangrijk. Een gecertificeerd lab, erkende arts-microbiologen en een mogelijkheid tot anoniem testen vormden de basis voor Suresy.

Daarom is de focus op anonimiteit, betrouwbaarheid en transparantie zijn bij platformen als dit essentieel als het gaat om het vertrouwen van de gebruiker. Suresy wijst haar klanten dan ook op verschillende manieren op de betrouwbaarheid en transparantie van het platform.

Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook