Ga naar hoofdinhoud

Een vernieuwde identiteit voor een planet-proof merk.

We Love The Planet is een merk ontstaan uit passie en liefde voor de planeet. Ze ontwikkelen producten die goed zijn voor jou én je omgeving. We Love The Planet vroeg Active Collective om hun digitale platform te optimaliseren op basis van hun vernieuwde communicatieconcept en slogan: ‘It’s natural’.

Client
We Love The Planet

Website
www.welovetheplanet.nl/nl

WLTP screenshots

We Love een nieuwe merkidentiteit

Tijdens de revitalisatie van het merk We Love The Planet stonden natuur en duurzaamheid centraal. Deze twee peilers vormden de basis voor de vernieuwde visuele- en digitale vormentaal en merkidentiteit. Met als uiteindelijk doel: aansluiting vinden op het merk en het versterken van het gevoel van duurzaamheid en kwaliteit.

Een gebruiksvriendelijk, toegankelijk platform met een natuurlijke uitstraling

In co-creatie brachten we de problemen en pijnpunten van het oude platform in kaart. Op basis van de uitkomsten en de vernieuwde visie en strategie, zijn er stapsgewijs praktische oplossingen voor interactie en gebruikerservaring doorgevoerd. Het doel van het nieuwe platform is om ervaring voor de gebruikers beter te kunnen helpen, het merk te versterken en uiteindelijk de conversie te verhogen.

Een nieuwe website, mét behoud van de zoekresultaten op Google

De revitalisatie en herstructurering van het huidige platform. Deze revitalisatie en herstructurering van de website draagt bij aan de veiligheid, contentstrategie en vindbaarheid. Waarbij de hoogste prioriteit ligt op het zorgen voor de aanscherping van beveiliging, technische fouten en snelheid. Vervolgens kan er gezamenlijk gewerkt worden aan een gefaseerde migratie met minimale impact bij zoekmachines.

Marketing automation voor
We Love The Planet

Eén keer iets verkopen is niet zo moeilijk, maar twee keer iets verkopen is al een stuk lastiger. Samen met We Love The Planet bedachten we een manier om bij te houden wanneer de diffusers leeg zijn en het tijd is voor een nieuwe. Vervolgens versturen we automatisch een e-mail naar klanten, die specifieke producten kopen.

Op deze manier maakten we het mogelijk om gepersonaliseerde, periodieke emails te versturen naar klanten. Zo zit je nooit meer zonder je favoriete diffuser.

Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook