Skip to content

Een app die perfect aansluit op jouw wensen

Wanneer je een app wilt inzetten als tool voor jouw bedrijf kan dit meerdere doeleinden hebben. Denk aan het verstrekken van informatie over jouw bedrijf of een dienst (bijvoorbeeld een plattegrond van een attractiepark) of het laten uitvoeren van acties (een aankoop doen). Een app kan erg veelzijdig zijn. Bij Active Collective zorgen we ervoor dat de app die wij voor jou ontwikkelen perfect aansluit op jouw wensen. Ongeacht wat deze wensen zijn.

Laat je app ontwikkelen door ervaren programmeurs

Het team van Active Collective bestaat uit vele programmeurs en designers met kennis en ervaring op het gebied van het ontwikkelen van apps. Wij zorgen ervoor dat wij onze ervaren programmeurs, met de specialistische kennis die aansluit op jouw wens, op de juiste klus zetten zodat jouw app professioneel en veilig wordt ontwikkeld.

Een app ontwikkelen in 7 stappen

  • Analyse van de behoefte van jouw organisatie
  • Start van onderzoek
  • Bepalen geschikte technieken en toolings
  • Ontwerpen en ontwikkelen van prototypes
  • Feedback rondes
  • Testen en valideren prototypes en quality assurance
  • Plannen livegang en bespreken doorontwikkeling

Waarom een app ontwikkelen bij Active Collective?

Een app ontwikkelen vergt de nodige kennis en ervaring en soms is specifieke specialistische kennis nodig voor een bepaalde wens. Bij Active Collective hebben we een professioneel team in huis. Iedereen heeft zijn of haar eigen specialisme waardoor we voor elke vraag een oplossing hebben. Jij geeft aan wat jouw wensen en behoeften zijn en wij stellen het juiste team samen om deze klus aan te pakken. Daarnaast zorgen we er bij Active Collective altijd voor dat een app veilig en betrouwbaar wordt ontwikkeld, zowel voor jouw bedrijf als voor de gebruiker van de app.

Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook