Ga naar hoofdinhoud

Designer / Office Manager

Denise Dirks

Denise

Designer / Office Manager

Denise Dirks

Kan je wat meer vertellen over jezelf?

Hé, hoi, hallo! Mijn naam is Denise Dirks. Leuk dat we even kennis mogen maken 🙂 Ik ben een leergierige creatieveling, sociaal en heb een passie voor reizen. Heemskerk is het dorp waar ik al mijn hele leven woon. Ik ben hier opgegroeid in een warm gezin met drie gezellige broers en mijn ouders. Ik ga stuiterend door het leven want stilzitten daar ben ik niet zo goed in. Op het strand en in de duinen ben ik vaak te vinden maar ook in de kroeg, concertzalen en zo nu en dan op een festivalterrein. Ik word wel eens een chipsmonster genoemd wat ik zeker niet kan ontkennen…, maar ik houd ook van echt lekker eten en koken. Het liefst doe ik dit dan wel voor en met familie en vrienden. Gezelligheid ben ik altijd voor in net als het spelen van spelletjes. Dit is overigens passie van mijn hele familie. Het is geen onderlinge wedstrijd maar inmiddels best wel hilarisch hoe de collecties aan spelletjes zich alsmaar uitbreidt.

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?

Slapen vind ik heel erg fijn maar voor een leuk uitstapje of als we op tijd moeten vertrekken voor een vakantie of een nieuw reis avontuur mag je mij wakker maken. Weet alleen dat ik niet zo een ochtend mens ben. Niet dat ik een slecht humeur heb, maar ik moet gewoon even rustig opstarten. Ik sta niet gelijk aan en dat is een feit. Iedere werkdag opnieuw, zelfs als ik mijn wekker eerder zet dan de ochtend ervoor, is op tijd komen steeds weer een hele uitdaging!

Waar liggen jouw kwaliteiten?

Ik ben perfectionistisch is en heb daardoor oog voor detail. Gedurende mijn opleidingen heb ik geleerd creatief te denken, ruimtelijk vorm te geven en het ontwerpen en realiseren van digitale interactieve oplossingen. Ik ben een doorzetter en kan goed samenwerken. De dingen die ik doe neem ik serieus en ga ik een volle 100% voor.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt met Active Collective?

Daar heb ik helaas geen actieve herinneringen meer aan…. Geintje natuurlijk! Maar bij Active Collective zijn ze altijd in voor gezelligheid en het samen vieren van successen, mijlpalen en andere mooie momenten in zo nu en dan een mooi verkleedpak. Deze positiviteit vind ik het leukste.

Wie was vroeger je idool?

Ik heb nooit echt een idool gehad. Ik was vroeger wel een groot fan van de Spice Girls. Keihard meezingen en dansen ik vond het fantastisch!

Bekijk ook artikelen van Denise

Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook