Denise Dirks

Office Manager & Creative Designer

Denise Dirks
LinkedIn
Kan je wat meer vertellen over jezelf?

Hé, hoi, hallo! Mijn naam is Denise Dirks. Leuk dat we even kennis mogen maken 🙂 Ik ben een leergierige creatieveling, sociaal en heb een passie voor reizen. Heemskerk is het dorp waar ik al mijn hele leven woon. Ik ben hier opgegroeid in een warm gezin met drie gezellige broers en mijn ouders. Ik ga stuiterend door het leven want stilzitten daar ben ik niet zo goed in. Op het strand en in de duinen ben ik vaak te vinden maar ook in de kroeg, concertzalen en zo nu en dan op een festivalterrein. Ik word wel eens een chipsmonster genoemd wat ik zeker niet kan ontkennen…, maar ik houd ook van echt lekker eten en koken. Het liefst doe ik dit dan wel voor en met familie en vrienden. Gezelligheid ben ik altijd voor in net als het spelen van spelletjes. Dit is overigens passie van mijn hele familie. Het is geen onderlinge wedstrijd maar inmiddels best wel hilarisch hoe de collecties aan spelletjes zich alsmaar uitbreiden.

Waar liggen jouw kwaliteiten?

Ik ben perfectionistisch en heb daardoor oog voor detail. Gedurende mijn opleidingen heb ik geleerd creatief te denken, ruimtelijk vorm te geven en het ontwerpen en realiseren van digitale interactieve oplossingen. Ik ben een doorzetter en kan goed samenwerken. De dingen die ik doe neem ik serieus en ga ik een volle 100% voor.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt met Active Collective?

Daar heb ik helaas geen actieve herinneringen meer aan…. Geintje natuurlijk! Maar bij Active Collective zijn ze altijd in voor gezelligheid en het samen vieren van successen, mijlpalen en andere mooie momenten in zo nu en dan een mooi verkleedpak. Deze positiviteit vind ik het leukste.

Wie was vroeger jouw idool?

Ik heb nooit echt een idool gehad. Ik was vroeger wel een groot fan van de Spice Girls. Keihard meezingen en dansen, ik  vond het fantastisch!

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]