Ruben Baas

Creative Designer

Ruben Baas
LinkedIn
Kan je wat meer vertellen over jezelf?

Ik ben Ruben Baas, een digital designer die al 8 jaar werkzaam is bij Active Collective in Beverwijk. Ik ben samenwonend met mijn vriendin Shanon en we hebben samen twee katten, Yip en Elsa (Let it goooo). In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met koken. Ik heb een eigen moestuin waar ik groenten en kruiden kweek die ik vervolgens gebruik in de maaltijden die ik maak.

Waar liggen jouw kwaliteiten?

Als digitaal ontwerper ben ik elke dag bezig om het internet een stuk toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken. Ik probeer de wensen van de klant en de behoeften van de eindgebruiker te vertalen naar een gebruiksvriendelijke interface. Dit doe ik vooral op basis van keiharde cijfers. Want data is alles!

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt met Active Collective?

Bij Active Collective werk ik al ruim 8 jaar en heb ik in die tijd al veel leuke dingen meegemaakt, zoals het Spin Awards Gala in 2018 waarbij wij een zilveren en gouden Spin Award hebben gewonnen met Project Picture. Maar ook de design sprint met het hele team op Curaçao en het Web Summit Congres in Lissabon.

Wie was vroeger jouw idool?

Tja, waar moet ik beginnen? Peter Pan, Patrick Ster, Buurman & Buurman, Pippi Langkous, Bassie van Adriaan. Stuk voor stuk rolmodellen.

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]