Ga naar hoofdinhoud

Digital Designer

Ruben Baas

Digital Designer

Ruben Baas

Kan je wat meer vertellen over jezelf?

Ik ben Ruben Baas, een digital designer die al 8 jaar werkzaam is bij Active Collective in Beverwijk. Ik ben samenwonend met mijn vriendin Shanon en we hebben samen twee katten. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met koken. Ik heb een eigen moestuin waar ik groenten en kruiden kweek die ik vervolgens gebruik in de maaltijden die ik maak.

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?

Als groot liefhebber van een goede nachtrust slaap ik het liefst ’s nachts. Maar als je mij dan toch wakker maakt, zorg dan voor een sterke bak koffie.

Waar liggen jouw kwaliteiten?

Als digitaal ontwerper ben ik elke dag bezig om het internet een stuk toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken. Ik probeer de wensen van de klant en de behoeftes van de eindgebruiker te vertalen naar een gebruiksvriendelijke interface. Dit doe ik vooral basis van keiharde cijfers. Want data is alles!

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt met Active Collective?

Bij Active Collective werk ik al ruim 8 jaar en heb ik in die tijd al veel leuke dingen meegemaakt, zoals het Spin Awards Gala in 2018 waarbij wij een zilveren en gouden Spin Award hebben gewonnen met Project Picture. Maar ook de design sprint met het hele team op Curaçao en het Web Summit Congres in Lissabon.

Wie was vroeger je idool?

De linker buurman van Buurman & Buurman.

Bekijk ook artikelen van Ruben

Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook