Ga naar hoofdinhoud

Technical Lead / Security Officer

Jorrit van den Berg

Jorrit

Technical Lead / Security Officer

Jorrit van den Berg

Kan je wat meer vertellen over jezelf?

Mijn naam is Jorrit van den Berg. Collega’s zouden zeggen die gast die nooit een grapje maakt. En dat klopt. Want met samen voor doelen gaan ben ik serieus. Naast het groeien met een team waar ik trots op ben, hou ik me als Technical Lead bezig met innovatieve projecten, informatiebeveiliging en AI. Het leven van mensen beter maken met technologie is daarin mijn drive.

 

De directie heeft weleens gezegd Jorrit staat elke week in de keuken. Klopt ook, want naast impact met techniek vind ik gezelligheid en genieten van het leven heel belangrijk. Als vader van een zoon van 9 en dochter van 7 zijn dat de dingen die ik wil mee geven. En aan collega’s ook.

 

In mijn vrije tijd bouw ik waar ik van droom. Afgelopen zomer heb ik een muziekstudio gemaakt en inmiddels staat het eerste liedje op Spotify. Vooral streamen dus. Met mijn dochter een liedje zingen of met mijn zoon snowboarden vind ik stiekem nog leuker. Verder om fit te blijven: fietsen. Daar waar je maar kan komen. Zelfs naar kantoor af en toe.

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?

Het laten horen van chille muziek of een leuk gesprek met een kop koffie. Op reis gaan, nog beter. Droombestemmingen? Vraag maar.

Waar liggen jouw kwaliteiten?

Uitdagingen aan gaan of mensen uitdagen nieuwe dingen te leren. Aandacht voor elkaar om tot het beste te komen. Klanten helpen met oplossingen. En inspireren met nieuwe technologie.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt met Active Collective?

Leukste wat ik heb meegemaakt was de sinterklaas suprise over project PICTURE toen ik net begon. Als Raymond je lootje trekt doet het resultaat niet onder voor de aandacht binnen een Active Collective project. En de borrels zijn ook best wel gezellig.

Wie was vroeger je idool?

Idolen was ik nooit zo van. Toen ik 7 was wilde ik wetenschapper worden en backpacken. Dan zou het leven goed zijn. Inmiddels is het heel veel meer, maar breng mijn tijd nog deels met research door. Stapelbedjes liever niet meer, maar wil nog wel veel van de wereld zien.

Bekijk ook artikelen van Jorrit

Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook