Maak beslissingen aan de hand van correcte data

Onderzoek doen is de basis voor een juiste strategie. Zonder valide onderzoek is er geen strategie. Daarom doen we altijd gedegen onderzoek. Dit bestaat uit bijvoorbeeld de data op een juiste manier beschikbaar maken of weergeven, het vaststellen van de customer journey en de employee journey of het doen van UX-onderzoek. Het project wat wij voor jou realiseren wordt dus altijd uitgevoerd aan de hand van valide onderzoek.
Active collective overleg

Maak data inzichtelijk en overzichtelijk

Om tot de juiste strategie te komen is onderzoek doen dus een belangrijke factor. Maar het vervolgens overzichtelijk in kaart brengen van deze data ook. De juiste data is vaak al aanwezig, maar het moet nog inzichtelijk worden gemaakt. Wij presenteren data in een overzichtelijk dashboard. Hieruit ontstaan waardevolle inzichten.

Data science

Wil je een app ontwikkelen voor je bedrijf? Het ontwikkelen van apps is voor ons team gesneden koek. Met een schat aan kennis en ervaring weten we bij Active Collective precies hoe we zo’n klus moeten aanvliegen. Dat begint uiteraard al bij het vaststellen van de doelen van jouw app. We zorgen ervoor dat de app die wij voor jou ontwikkelen perfect aansluit op de (onbewuste) behoeftes van je doelgroep en jouw eigen wensen.

Customer journey

Een custumer journey is, vertaald naar het Nederlands, een klantreis. Met een customer journey wordt inzichtelijk gemaakt wat de reis is die een (potentiële) klant aflegt vanaf de oriëntatiefase (op zoek naar een product, dienst of antwoord) tot na de aankoopfase van deze product, dienst. De customer journey wordt visueel inzichtelijk gemaakt door middel van onderzoek. Deze inzichten zijn waardevol op meerdere facetten. Denk bijvoorbeeld aan de reis die een bezoeker op jouw website aflegt: waar komt hij of zij allemaal terecht? Welke pagina’s worden aangeklikt en waar kun jij dus als bedrijf op inspelen? Maar het is veel meer dan dat. Wij maken de customer journey voor jouw potentiële klant inzichtelijk en tekenen hier onze strategie op uit. Zo slaan we nooit de plank mis.

Employee journey

Een employee journey is, vertaald naar het Nederlands, de medewerkers reis. De employee journey is te vergelijken met de customer journey: er wordt een reis geanalyseerd. Het verschil zit he in het eerste woord. Bij een customer journey wordt de reis van de klant vastgesteld, bij de employee journey de reis van de medewerker. Het gaat hier om een reis binnen een organisatie en alles daar tussenin. Voor sommige sectoren en zo ook een aantal van onze klanten is het nodig om de employee journey in kaart te brengen om inzichten op te doen welke bijdragen aan een nieuwe strategie. Deze employee journey maken wij voor hen inzichtelijk.

Product design

UX staat voor User Experience, oftewel: de gebruikerservaring. Met UX-onderzoek wordt onderzocht hoe een gebruiker (of bezoeker) van een digitale omgeving (een website, app…) dit platform ervaart. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de gedragingen en beweegredenen van deze gebruiker. Wanneer we een UX-design maken voor een klant is het onmogelijk om geen UX-onderzoek uit te voeren. Simpelweg omdat de juiste data en inzichten niet aanwezig zijn. Wij doen dus altijd UX-onderzoek om tot een kwalitatief UX-design te komen. Ook voor andere doeleinden kan het soms relevant zijn om UX-onderzoek uit te voeren. Daar waar dit nodig is weet ons gespecialiseerde team dit valide uit te voeren.

Laatste nieuws

Alle artikelen

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]