skip to Main Content

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Active Collective is een digitaal productiebedrijf bestaande uit creatieve developers, ontwerpers en jong talent, gericht op het ontwerpen, valideren en ontwikkelen van digitale oplossingen. Dit doen we door creatieve technologieën te ontwikkelen en toe te passen. We kijken zo breed mogelijk om de beste oplossingen te vinden. Altijd in nauwe co-creatie met onze partners en met oog op blije eindgebruikers.

Je bouwt de meest bizarre dingen; elke dag is anders. Soms ontvang ik een onmogelijke R&D-taak maar bij AC zeggen we nooit nee. Dus wanneer het nieuwe product wordt gelanceerd, ben je trots wanneer ‘jouw ding’ online gaat voor duizenden gebruikers.

Binnen vrijwel al onze projecten streven wij ernaar om sociale impact te creëren of vergroten door wetenschap en technologische innovatie te combineren. Zo hebben we onlangs een digitale oplossing ontwikkeld in samenwerking met een team van neurochirurgen; met twee SpinAwards tot gevolg. Jouw hulp kunnen we goed gebruiken om door te groeien naar meer successen.

Vacatures

Senior UX Designer

Je bent meer dan een designer, je bent een leider, leermeester en klankbord. Met jouw grafische en vooruitstrevende visie inspireer je collega’s. Als Senior UX Designer ben jij de kern van het R&D en design team. Zo maximaliseer en bewaak je de waarde van zowel het product als het projectteam en stimuleer je de innovatie binnen het bedrijf.

Vacature in het kort:

  • Digital Design
  • Opzetten en leiden van design sprints
  • Stakeholder management
  • Brainstorm, workshop en interviewtechnieken
  • Research & Development
  • Proof of Concepts
f99fbb79c6bbed9eb0a1344d93c49c73zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz