Skip to content

Software op maat laten maken?

Bij Active Collective maken we software op maat. Dit houdt in dat we de software ontwikkelen op basis van jouw wensen en behoeften. Ook wanneer dit nog niet bestaat. Wij hebben de kennis en expertise in huis.

Oplossingen die naadloos op jouw wensen aansluiten

Wij denken graag in oplossingen. Voor elke branche en elk bedrijf. Wij zorgen ervoor dat onze oplossingen naadloos aansluiten op jouw wensen en behoeften. Dankzij ons team vol experts en onze jarenlange ervaring in het werkveld weten we precies hoe we tot deze oplossingen kunnen komen. De technologie en programmeertaal stemmen we af op jullie behoefte, zodat deze de meeste toegevoegde waarde heeft voor jullie organisatie. Daag jij ons uit?

Waarom Active Collective voor maatwerk software?

Active Collective biedt software op maat aan voor jouw bedrijf. Dit maatwerk wordt betrouwbaar en vakkundig uitgevoerd door ons gespecialiseerde team. Kies je voor maatwerk software van Active Collective, dan kies je voor professionele, sterke oplossingen.

  • Professioneel, multidisciplinair team
  • Snelle time to market
  • We bouwen niet op basis van gevoel maar op basis van (gebruikers)data
  • NEN 7510, ISO 27001 & 9001 gecertificeerd

Veel verschillende expertises

Binnen ons team werken wij met een mix van specialisten. Van software-engineers tot UX-designers en van creative developers tot front-end developers. Ons team is breed en divers en heeft alle nodige kennis op zak. Onze specialisten zijn zorgvuldig uitgekozen waardoor onze neuzen dezelfde kant op staan. Geen vraagstuk is ons te ingewikkeld: een tevreden klant is waar wij onze handen graag voor uit de mouwen steken!

Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook