Maatwerkoplossingen voor digitale uitdagingen

Wij houden van een uitdaging! Active Collective biedt maatwerk oplossingen welke naadloos aansluiten op de strategie en visie van de klant. In co-creatie ontwikkelen wij oplossingen voor elke digitale uitdaging.
Active Collective presentatie intern

Software op maat laten maken?

Bij Active Collective maken we software op maat. Dit houdt in dat we de software ontwikkelen op basis van jouw wensen en behoeften. Ook wanneer dit nog niet bestaat. Wij hebben de kennis en expertise in huis.

Oplossingen die naadloos op jouw wensen aansluiten

Wij denken graag in oplossingen. Voor elke branche en elk bedrijf. Wij zorgen ervoor dat onze oplossingen naadloos aansluiten op jouw wensen en behoeften. Dankzij ons team vol experts en onze jarenlange ervaring in het werkveld weten we precies hoe we tot deze oplossingen kunnen komen. De technologie en programmeertaal stemmen we af op jullie behoefte, zodat deze de meeste toegevoegde waarde heeft voor jullie organisatie. Daag jij ons uit?

Waarom Active Collective voor maatwerk software?

Active Collective biedt software op maat aan voor jouw bedrijf. Dit maatwerk wordt betrouwbaar en vakkundig uitgevoerd door ons gespecialiseerde team. Kies je voor maatwerk software van Active Collective, dan kies je voor professionele, sterke oplossingen.

  • Professioneel, multidisciplinair team
  • Snelle time to market
  • We bouwen niet op basis van gevoel maar op basis van (gebruikers)data
  • NEN 7510, ISO 27001 & 9001 gecertificeerd

Veel verschillende expertises

Binnen ons team werken wij met een mix van specialisten. Van software-engineers tot UX-designers en van creative developers tot front-end developers. Ons team is breed en divers en heeft alle nodige kennis op zak. Onze specialisten zijn zorgvuldig uitgekozen waardoor onze neuzen dezelfde kant op staan. Geen vraagstuk is ons te ingewikkeld: een tevreden klant is waar wij onze handen graag voor uit de mouwen steken!

Laatste nieuws

Alle artikelen

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]