De beveiliging van jouw website op orde brengen?

De online veiligheid van jouw platform is belangrijker dan ooit. Zowel bezoekers en gebruikers van jouw website als jouw bedrijf zelf hebben belang bij een veilige, betrouwbare website. Hier komt meer bij kijken dan een simpele SSL-certificaat. Ook zijn er wet- en regelgevingen rondom de online privacy. Bij Active Collective staan we voor je klaar om jouw website op de beste manier te beveiligen.
Kwaliteitsdashboard

Online veiligheid is belangrijker dan ooit

De online veiligheid is vandaag de dag belangrijker dan ooit. We zijn massaal op ons hoede wanneer we websites bezoeken of mails openen. We willen geen gevoelige informatie op straat hebben liggen en willen niet dat ons huisadres voor verkeerde doeleinden wordt gebruikt. Jij niet, wij niet: niemand. En dus is het belangrijk om ook jouw organisatie te voorzien van een goede online veiligheid. Dat is voor je gebruikers en bezoekers fijn, maar ook voor jou.

Verwerk jij gevoelige/persoonsgevoelige data op de jullie website, dan is het van cruciaal belang om deze goed te beveiligen. Wanneer deze data in de verkeerde handen komen zijn de gevolgen fataal.

Laatste nieuws

Alle artikelen

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]