Suresy

Grip op je gezondheid met gezondheidstesten voor thuis.

  • UX Design
  • Strategy & Web development

Thuistesten en zelfdiagnostiek worden de toekomst

Sinds de corona crisis zijn thuistesten niet meer weg te denken uit de samenleving. Met de komst van het eenvoudig testen vanuit huis is ook de vraag van andere zelftesten toegenomen. Samen met onze partners REVITALIZE en AnotherSight hebben we hard gewerkt het realiseren van een nieuw gezondheidsplatform genaamd Suresy. Suresy streeft ernaar om hét digitale platform te worden om invulling te geven aan deze behoeftes. Met als doel meer duidelijkheid te krijgen over je gezondheid.

Suresy, digitaal ontwerp

Hét digitale helpcentrum voor de eerste medische hulp

Suresy is meer dan alleen een platform voor thuistesten. Suresy en Active Collective keken samen naar een manier om medische kennis te kunnen delen op een begrijpbare, laagdrempelige manier. Samen bedachten we onder andere het helpcentrum als verbindende factor tussen mens en arts. Het helpcentrum moet het mogelijk maken om zelf onderzoek te doen, antwoord te krijgen op (eenvoudige)vragen en zelfdiagnostiek. Met als uiteindelijk doel, een passende test aanbieden die inzicht geeft in de persoonlijke gezondheid en welzijn.

Suresy design mock-up op verschillende devices

Een betrouwbare partner voor de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatieve diagnostiek

Het omgaan met medische data en privacy is een gevoelig onderwerp en bovendien ontzettend belangrijk. Een gecertificeerd lab, erkende arts-microbiologen en een mogelijkheid tot anoniem testen vormden de basis voor Suresy.

Daarom is de focus op anonimiteit, betrouwbaarheid en transparantie zijn bij platformen als dit essentieel als het gaat om het vertrouwen van de gebruiker. Suresy wijst haar klanten dan ook op verschillende manieren op de betrouwbaarheid en transparantie van het platform.

Laatste nieuws

Alle artikelen

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]