Digitale
producten

Het ontwikkelen van een applicatie, website, e-commerce platform of ERP systeem leidt in de praktijk vaak tot complexe uitdagingen. Wanneer je een ervaren partner kiest zul je merken dat je sneller en met minder weerstand je doelen bereikt. Bij Active Collective beschikken wij over de juiste specialismen en ervaring om jouw vraagstuk op te lossen met meetbare data-inzichten, digitale innovatie en transformatie.
Digitale producten ontwikkelen

De juiste technologie voor jouw uitdaging

Heb jij hulp nodig bij het ontwerpen van een digitaal product? Door data, techniek en mensen te verbinden helpen wij je om werkprocessen efficiënter te maken, applicaties (effectiever) te maken of wetenschappelijke innovatie te versnellen. Ons team van ervaren developers helpt je graag om je maatschappelijke of commerciële doelstellingen te realiseren.

Applicatie of app

Wil je een app ontwikkelen voor je bedrijf? Het ontwikkelen van apps is voor ons team gesneden koek. Met een schat aan kennis en ervaring weten we bij Active Collective precies hoe we zo’n klus moeten aanvliegen. Dat begint uiteraard al bij het vaststellen van de doelen van jouw app. We zorgen ervoor dat de app die wij voor jou ontwikkelen perfect aansluit op de (onbewuste) behoeftes van je doelgroep en jouw eigen wensen.

Lees meer

ERP systeem

Een ERP systeem helpt om bedrijfsprocessen binnen organisaties te automatiseren en met elkaar te verbinden. Ons team heeft ruime ervaring met het volledig afstellen van ERP systemen naar de behoeftes van organisaties. Uiteraard nemen wij ook onze verantwoordelijkheid bij het vervolg en zorgen voor vleddeloze implementaties. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn van een ERP systeem en hoe de implementatie zo soepel mogelijk zal verlopen.

Lees meer

E-commerce platform of webshop

Een goed vindbare en converterende website is bepalend voor het succes van jouw business. Wil je een nieuw e-commerce platform bouwen of een bestaande webshop verbeteren? Wij weten hoeveel er komt kijken bij de ontwikkeling van een effectief platform. Met plezier en overtuiging nemen we je een groot deel van het werk uit handen. Van A tot Z zullen we je helpen met de bouw van een technisch betrouwbaar en veilig platform.

Lees meer

Human resources

Hoe groter jouw organisatie groeit, hoe belangrijker het binnenhalen en behouden van medewerkers wordt. Geoptimaliseerde human resource processen leveren een grote bijdrage aan de groeipotentie van jouw business. Ons team kan de HR-processen binnen jouw organisatie automatiseren, ongeacht het aantal medewerkers. Ook kunnen we de interne betrokkenheid van medewerkers vergroten met een medewerkers-app of talent aantrekken met een interactieve werkenbij website.

Laatste nieuws

Alle artikelen

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]