Skip to content

Developer

Uma Gnanasambandam

Developer

Uma Gnanasambandam

Kan je wat meer vertellen over jezelf?

Ik ben 25 herfsten oud, speel graag games in welke vorm dan ook en ben veel bezig met muziek. Ik speel gitaar, keyboard en ukelele en zing hier vaak bij. Wat betreft games speel ik veel Stardew Valley en andere indie-games, maar een analoog spel vind ik ook leuk! Rummikub is daarin mijn favoriet.

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?

Mijn verjaardag! Ik vind het altijd heel leuk als vriendinnen me bellen of appen om 00:00. Anders moet je me lekker laten slapen. Ik word namelijk bok-chagrijnig als je me wakker maakt zonder goede reden.

Waar liggen jouw kwaliteiten?

Na twee creatieve studies durf ik wel te claimen dat ik creatief ben. En als ik het niet goed kan verzinnen, dan kan ik me wel goed laten inspireren. Verder ben ik nieuwsgierig en help ik graag anderen. Vandaar dat ik ook voor het vakgebied van webtoegankelijkheid heb gekozen.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt met Active Collective?

Mijn eerste stageperiode was, ondanks corona en thuiswerken, super leuk! Ik heb me altijd enorm welkom gevoeld en iedereen hier is super behulpzaam. Ik ben hier nu voor de tweede keer (afstuderen) en het voelt écht als thuiskomen.

Wie was vroeger je idool?

Juf Karin van groep twee (of drie, lang geleden alweer). Toen ik les van haar had, vertelde ze wel eens over haar dove dochter. We leerden gebarentaal en ze vertelde altijd een verhaal over een berenjacht met alle handgebaren erbij. Dat vonden we altijd leuk om aan mee te doen. Verder was ze nog een ontzettend geduldige vrouw met lieve bruine krulletjes en een beetje een bohemian uitstraling.

Bekijk ook artikelen van Marieke

Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook