Ontvang de gratis whitepaper over innovaties in de zorg

In de whitepaper gaan wij dieper in op het gebruik van AI en innovaties in de zorg, de verschillende toepassingen en geven wij diverse tips.

Vul het e-mailadres in waar wij de whitepaper naar toe mogen sturen.

Privacy voorwaarden(Vereist)

Ontvang de gratis whitepaper over innovaties in de zorg

Ontvang de gratis whitepaper over innovaties in de zorg

Vernieuwende technieken zoals machine learning, 3D modeling software en AI zijn de afgelopen jaren in een stroomversnelling terecht gekomen. Deze ontwikkelingen zijn van grote invloed op de gezondheidszorg en de patiënt ervaring. De Life Science Industry ontwikkeld zich in een rap tempo wat voorheen nooit voor mogelijk was gehouden.

AI MRI Scans

3D Modellen

Innovaties in de gezondheidszorg kunnen bijdragen in het ontwikkelen van medische apparatuur of medische tooling die helpen met het maken van betere behandelbeslissingen en het optimaliseren van de patiëntervaring. Zo worden 3D modellen door artsen gebruikt om complexe en risicovolle operaties te oefenen. Deze 3D modellen van organen zorgen ervoor dat artsen sneller innovatieve methodes kunnen testen zonder risico voor de patiënt.
Project Picture hersenscans brainmaps

Virtual Healthcare

Sinds thuiswerken en virtuele afspraken zijn de nieuwe norm zijn geworden heeft er een verschuiving plaatsgevonden binnen de gezondheidszorg. Veel meer afspraken zijn remote geworden en het standaard inloopspreekuur heeft een andere vorm gekregen. Met deze verandering groeit de behoefte naar digitalisering en automatisering nog meer. AI-gedreven chatbots en contextual FAQ’s worden steeds normaler en kunnen ervoor zorgen dat de druk op de zorg en daarmee de hoeveelheid afspraken afneemt.
Virtual healthcare

AI

Een van de grootste uitdagingen is het vinden van de juiste behandeling voor een patiënt. Vaak vormt het gebrek aan kennis en het ontbreken van historische data het grootste struikelblok. De informatie is vaak wel beschikbaar maar wordt niet op een centrale plek geregistreerd. Het gebruik van AI om de data te registreren, classificeren en categoriseren zorg ervoor dat de data geanalyseerd kan worden. Op deze manier kan er gekeken worden naar verschillende ziektebeelden en kunnen abnormaliteiten ontdekt worden.

 

 

Laatste nieuws

Alle artikelen

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]