Een e-commerce platform waarmee je business kan groeien

Een e-commerce platform is een effectief middel om een boost te geven aan jouw business.
Bij Active Collective verzorgen we al jarenlang e-commerce platforms voor bedrijven uit diverse sectoren. We deinzen zeker niet terug voor een uitdagend vraagstuk!
Magazijn

Een e-commerce platform van A tot Z ontwikkeld

Omdat we weten dat het ontwikkelen van een e-commerce platform een hele klus is nemen wij dit met plezier volledig van je over. Wij bouwen jouw epcommerce platform van A tot Z en zorgen voor een sterk en veilig platform, zowel inhoudelijjk als op technisch vlak.

E-commerce platform gebouwd voor jouw doelgroep

Elke bedrijf heeft een eigen doelgroep. Elke doelgroep heeft weer eigen behoeften en een specifieke customer journey. Het bereiken van deze doelgroep doe je door het inzichtelijk krijgen van deze doelgroep en vervolgens het inzetten van de juiste elementen. Bij Active Collective zorgen we ervoor dat het online platrofm wat wij voor jou bouwen aansluit op de wensen en behoeften van jouw doelgroep.

Waarom een e-commerce platform laten bouwen door Active Collective?

Het bouwen van een e-commerce platform vergt de nodige kennis en ervaring en soms is secifieke specialistische kennis nodig voor een bepaalde wens. Bij Active Collective hebben we een professioneel team in huis. Iedereen heeft zijn of haar eigen specialisme waardoor we voor elke vraag een oplossing hebben. Jij geeft aan wat jouw wensen en behoeften zijn en wij stellen het juiste team samen om deze klus aan te pakken. Daarnaast zzorgen we er bij Active Collective altijd voor dat het platform, veilig en betrouwbaar wordt ontwikkeld, zowel voor jouw bedrijf als voor de bezoeker van het platform.

Heb je vragen over het proces of bijvoorbeeld over het platform wat wij voor jou (gaan) bouwen? Zowel voorafgaand de klus of tijdens/na de klus staan wij je met veel plezier en snel te woord. Schroom niet je vragen aan ons te stellen.

Naast een onlive platform kunnen we je bij Active Collective ook van dienst zijn met het laten bouwen van een online platform.

Een e-commerce platform dat voldoet aan de AVG wetgeving

Tegenwoordig zijn er strenge regels met betrekking tot de (online) privacy van bezoekers en gebruikers op het internet. Deze regels zijn gebundeld in de AVG-wet. Bij Active Collective werken we volgens de regels van deze wet. We zorgen er altijd voor dat jouw e-commerce platform volledig voldoet aan de regels vinnen de AVG-wetgeving zodat jij daar geen omkijken meet naar hebt!

Beter gevonden worden in Google?

Bij Active Collective kunnen we door middel van een tool controleren hoe goed jouw website momenteel gevonden wordt in Google. Dit heet ook wel de gezondheidscheck. Hierbij controleren we jouw website op een aantal aspecten. Denk aan bijvoorbeeld de snelheid van jouw website en de mobiele optimalisatie.

Laatste nieuws

Alle artikelen

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]