Ga naar hoofdinhoud

Een e-commerce platform van A tot Z ontwikkelt

Omdat we weten dat het ontwikkelen van een e-commerce platform een hele klus is nemen wij dit met plezier volledig van je over. Wij bouwen jouw e-commerce platform van A tot Z en zorgen voor een sterk en veilig platform, zowel inhoudelijk als op technisch vlak.

Waarom een e-commerce platform laten bouwen door Active Collective?

We geven je doorlopend inzicht in:

  • Websitebezoekers
  • Marktaandeel
  • Conversie
  • Vindbaarheid
  • etc

E-commerce platform gebouwd voor jouw doelgroep

Elk bedrijf heeft een eigen doelgroep. Elke doelgroep heeft weer eigen behoeften en een specifieke customer journey. Het bereiken van deze doelgroep doe je door het inzichtelijk krijgen van deze doelgroep en vervolgens het inzetten van de juiste elementen. Bij Active Collective zorgen we ervoor dat het online platform wat wij voor jou bouwen aansluit op de wensen en behoeften van jouw doelgroep.

Bij Active Collective kunnen we door middel van een tool controleren hoe goed jouw website momenteel gevonden wordt in Google. Dit heet ook wel de gezondheidscheck. Hierbij controleren we jouw website op een aantal aspecten. Denk aan bijvoorbeeld de snelheid van jouw website en de mobiele optimalisatie.
Tegenwoordig zijn er strenge regels met betrekking tot de (online) privacy van bezoekers en gebruikers op het internet. Deze regels zijn gebundeld in de AVG-wet. Bij Active Collective werken we volgens de regels van deze wet. We zorgen er altijd voor dat jouw e-commerce platform volledig voldoet aan de regels binnen de AVG-wetgeving zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt!

Waarom een e-commerce platform laten bouwen door Active Collective?

Het bouwen van een e-commerce platform vergt de nodige kennis en ervaring en soms is specifieke specialistische kennis nodig voor een bepaalde wens. Bij Active Collective hebben we een professioneel team in huis. Iedereen heeft zijn of haar eigen specialisme waardoor we voor elke vraag een oplossing hebben. Jij geeft aan wat jouw wensen en behoeften zijn en wij stellen het juiste team samen om deze klus aan te pakken. Daarnaast zorgen we er bij Active Collective altijd voor dat het platform, veilig en betrouwbaar wordt ontwikkeld, zowel voor jouw bedrijf als voor de bezoeker van het platform.

Heb je vragen over het proces of bijvoorbeeld over het platform wat wij voor jou (gaan) bouwen? Zowel voorafgaand de klus of tijdens/na de klus staan wij je met veel plezier en snel te woord. Schroom niet je vragen aan ons te stellen.

Naast een online platform kunnen we je bij Active Collective ook van dienst zijn met het laten bouwen van een online platform.

Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook