Leander van Baekel

Creative Developer

Leander van Baekel
LinkedIn
Kan je wat meer vertellen over jezelf?

Ik ben Leander, developer bij Active Collective. Geboren en getogen in Heemskerk, waar ik ook samen woon met mijn vriendin. Hobbies heb ik te veel om op te noemen maar een kleine selectie dan: drones bouwen en vliegen, gamen en 3D printen. Verder sport ik ook nog af en toe, dan ga ik graag zwemmen, golfsurfen, windsurfen of fietsen. Als er dan nog tijd over is ga ik graag op reis, het liefst in onze eigen camper!

Waar liggen jouw kwaliteiten?

Ik heb een duidelijke en sterke vaardigheid in het opzetten en doorontwikkelen van webplatformen. Daarnaast ben ik een echte teamspeler en denk ik graag mee over hoe projecten en ideeën op de best mogelijke manier kunnen worden opgezet en verbeterd. Ik heb oog voor efficiëntie en zoek altijd naar manieren om het proces te stroomlijnen en de resultaten te verbeteren.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt met Active Collective?

Onze werkweek op Curaçao. Werken, chillen en leuke activiteiten, en dat op een tropisch eiland, wat wil je nog meer!

Wie was vroeger jouw idool?

Mijn jeugdheld was Adam Savage, een van de presentatoren van het tv programma Mythbusters. Zijn kennis en creativiteit was altijd erg aanstekelijk voor mij.

Laatste nieuws

Alle artikelen

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]