Ga naar hoofdinhoud

Senior Developer

Leander van Baekel

Leander

Senior Developer

Leander van Baekel

Kan je wat meer vertellen over jezelf?

Ik ben Leander, developer bij Active Collective. Geboren en getogen in Heemskerk waar ik ook samen woon met mijn vriendin. Hobbies heb ik te veel om op te noemen maar een kleine selectie dan: drones bouwen en vliegen, gamen en 3D printen. Verder sport ik ook nog af en toe, dan ga ik graag zwemmen, golfsurfen, windsurfen of fietsen. Als er dan nog tijd over is ga ik graag op reis, het liefst in onze eigen camper!

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?

Laat mij maar lekker liggen als het kan, maar voor een mooie hike met een zonsopgang als beloning wil ik wel wakker worden! Anders een goede surfsessie met perfecte golven.

Waar liggen jouw kwaliteiten?

Ik heb een duidelijke en sterke vaardigheid in het opzetten en doorontwikkelen van web platformen. Daarnaast ben ik een echte teamspeler en denk ik graag mee over hoe projecten en ideeën op de best mogelijke manier kunnen worden opgezet en verbeterd. Ik heb oog voor efficiëntie en zoek altijd naar manieren om het proces te stroomlijnen en de resultaten te verbeteren.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt met Active Collective?

Onze werkweek op Curaçao. Werken, chillen en leuke activiteiten, en dat op een tropisch eiland, wat wil je nog meer!

Wie was vroeger je idool?

Mijn jeugd held was Adam Savage, een van de presentatoren van het tv programma Mythbusters. Zijn kennis en creativiteit was altijd erg aanstekelijk voor mij.

Bekijk ook artikelen van Leander

Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook