Yukming Man

Junior Developer

Yukming Man
LinkedIn
Kan je wat meer vertellen over jezelf?

Ik ben Yukming Man, 26 jaar oud. In 2022 ben ik stage komen lopen bij Active Collective en ik had het zo naar mijn zin dat ik na mijn stage bij Active Collective ben blijven werken. In mijn vrije tijd game ik, dat doe ik vooral op de PC en heb ook interesse in het bouwen van die PC’s. Verder doe ik nog aan fitness, dat doe ik in een home gym die ik samen met een vriend heb opgezet.

Waar liggen jouw kwaliteiten?

Ik denk dat mijn probleemoplossend vermogen en doorzettingsvermogen mijn sterkste punten zijn. Ik stop pas wanneer het probleem is opgelost en je zal mij niet kunnen betrappen om het op te geven. Dat zijn eigenschappen die belangrijk zijn als developer vind ik.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt met Active Collective?

Elke dag is leuk bij Active Collective maar als ik een dag moet kiezen dan kies ik het kerstontbijt waar iedereen iets lekkers moest meenemen. Eigenlijk hadden we veel te veel maar mij heb je daar niet over horen klagen.

Wie was vroeger jouw idool?

Ash Ketchum

Laatste nieuws

Alle artikelen

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]