Ga naar hoofdinhoud

Developer

Yukming Man

Portret van Yukming

Junior Developer

Yukming Man

Kan je wat meer vertellen over jezelf?

Ik ben Yukming Man, 26 jaar oud. In 2022 ben ik stage komen lopen bij Active Collective en ik had het zo naar mijn zin dat ik na mijn stage bij Active Collective ben blijven werken. In mijn vrije tijd game ik, dat doe ik vooral op de PC en heb ook interesse in het bouwen van die PC’s. Verder doe ik nog aan fitness dat doe ik een home gym die ik samen met een vriend heb opgezet.

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?

Voor niks eigenlijk tenzij mijn huis in brand staat dan mag het wel.

Waar liggen jouw kwaliteiten?

Ik denk dat mijn probleemoplossend vermogen en doorzettingsvermogen mijn sterkste punten zijn. Ik stop pas wanneer het probleem is opgelost en je zal mij niet kunnen betrappen om het op te geven. Dat zijn eigenschappen die belangrijk zijn als developer vind ik.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt met Active Collective?

Elke dag is leuk bij Active Collective maar als ik een dag moet kiezen dan kies ik het kerstontbijt waar iedereen iets lekkers moest meenemen. Eigenlijk hadden we veels te veel maar mij heb je daar niet over horen klagen.

Wie was vroeger je idool?

Ash Ketchum

Bekijk ook artikelen van Yukming

Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook