Skip to content

Een website van A tot Z ontwikkeld

Het ontwerp, de codering en bijvoorbeeld hosting… Er komt een hele hoop kijken bij het bouwen van een website. Bij Active Collective nemen we dit takenpakket graag voor je uit handen. Wij ontwikkelen de website van A tot Z, volledig ingericht op jouw wensen en behoeften. Jij hoeft niks te doen: wij maken de website kant-en-klaar voor gebruik!

Active Collective ontwikkelt websites op basis van jouw wensen en behoeften. Dit proces doorlopen wij professioneel en met de vele kennis die wij in ons team hebben. Kies je voor het laten ontwikkelen van een website bij Active Collective, dan kies je voor een goed en veilig online visitekaartje voor jouw bedrijf.

Waarom een webshop laten bouwen door Active Collective?

We geven je doorlopend inzicht in:

  • Websitebezoekers
  • Marktaandeel
  • Conversie
  • Vindbaarheid

Een website die voldoet aan de Core Web Vitals

Door het meten van de Core Web Vitals op jouw website kom je er achter hoe gebruiksvriendelijk jouw website is. Dit in kaart brengen en de factoren vervolgens verbeteren zorgt voor een betere vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines. Wij vinden dit aspect even belangrijk als bijvoorbeeld het design van jouw website en dus leveren wij altijd een website aan die goed scoort op de Core Web Vitals.

Core Web Vitals zijn drie factoren welke samen meten wat de status is van de gebruiksvriendelijkheid op elke pagina op jouw website. Er wordt gekeken naar hoe elke pagina wordt ervaren door de gebruikers van jouw website. Denk bijvoorbeeld aan de laadsnelheid. De Core Web Vitals bestaan uit de drie onderdelen Largest Contentful Paint, Cumulative Layout Shift en First Input Delay.

Wil jij met jouw webshop beter gevonden worden in Google? Wanneer jouw website goed wordt gevonden door Google kan deze hoger worden geïndexeerd in de zoekmachine bij relevante zoekwoorden. Dit is belangrijk voor bijvoorbeeld het verhogen van je bereik en het verkrijgen van een betere klikfrequentie (CTR). 

Bij Active Collective is het mogelijk een gezondheidscheck aan te vragen om inzicht te krijgen in de huidige status van jouw webshop binnen de zoekmachines.

Website gebouwd voor jouw doelgroep

Ieder bedrijf heeft een eigen, unieke doelgroep. Het hebben van een mooie, snel werkende website is werpt alleen zijn vruchten af als deze de juiste doelgroep bereikt. Joúw doelgroep. Samen met jou gaan we in gesprek over wie jouw doelgroep precies is en richten we de website speciaal in voor hen.

  • Websitebezoekers
  • Marktaandeel
  • Conversie
  • Vindbaarheid
Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook