Ga naar hoofdinhoud

Developer

Danique Lammertink

Danique

Junior Developer

Danique Lammertink

Kan je wat meer vertellen over jezelf?

Ik ben Danique, een 21-jarige student communicatie en multimedia design uit Heemskerk. Ik zit nu in mijn 3e jaar van mijn studie, dus alles draait om het profileren binnen je vakgebied. Ik heb tot heden aan toe voornamelijk veel technische vakken gekozen en wilde dat voor mijn Minor anders doen. Mijn minor is in Vietnam en ik ga daar psychologie en screenwriting vakken volgen. Totaal wat anders, maar heeft wel een goede aansluiting op mijn vakgebied. 

Ook hou ik heel erg van reizen, ik ga dan ook vaak in mijn eentje op vakantie.

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?

Niet eigenlijk, maar ik verwacht ook niet dat het je lukt. Ik slaap heel erg diep en ben dan ook al 2x door een aardbeving heen geslapen.

Waar liggen jouw kwaliteiten?

Ik ben altijd al druk bezig geweest met creatief bezig zijn, op latere leeftijd kwam ik erachter hoe goed dit te combineren was met coderen. Coderen is iets waar ik mee ben begonnen op de middelbare school. Het is heel gaaf om te zien hoe mijn werk tot leven komt en hoe het andere mensen kan helpen. Ik heb een scherp geheugen en kan gemakkelijk informatie onthouden en terughalen wanneer dat nodig is. Dit komt goed van pas bij het coderen, maar ook in mijn dagelijkse leven. Zo kan ik bijvoorbeeld alle Europese vlaggen bij land noemen en heb ik eens een rondje voor iedereen in een kroeg gewonnen door het verhaal van de barman exact na te vertellen.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt met Active Collective?

Naast dat de lunch elke dag weer een hilarisch hoogtepunt is, vond ik de opening van het nieuwe pand ook echt heel erg leuk. Ik vond het heel bijzonder om mijn ouders mijn nieuwe werkplek te kunnen laten zien en alles wat daarbij kwam kijken!

Wie was vroeger je idool?

(Nog steeds) Captain Jack Sparrow, ik ken weinig mensen met zo een goede kledingstijl en gevoel voor humor.

Bekijk ook artikelen van Danique

Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook