Danique Lammertink

Junior Creative Developer

Danique Lammertink
LinkedIn
Kan je wat meer vertellen over jezelf?

Ik ben Danique, een 22-jarige student communicatie en multimedia design uit Heemskerk. Ik zit nu in mijn 4e jaar van mijn studie, dus ik ben al bezig met afronden. Ik heb tot op heden voornamelijk veel technische vakken gekozen en wilde dat voor mijn Minor anders doen. Mijn minor was in Vietnam en ik heb daar psychologie en screenwriting vakken gevolgd. Totaal wat anders, maar heeft wel een goede aansluiting op mijn vakgebied.
Ook hou ik heel erg van reizen, ik ga dan ook vaak in mijn eentje op vakantie.

Waar liggen jouw kwaliteiten?

Ik ben altijd al druk bezig geweest met creatief bezig zijn, op latere leeftijd kwam ik erachter hoe goed dit te combineren was met coderen. Coderen is iets waar ik mee ben begonnen op de middelbare school. Het is heel gaaf om te zien hoe mijn werk tot leven komt en hoe het andere mensen kan helpen. Ik heb een scherp geheugen en kan gemakkelijk informatie onthouden en terughalen wanneer dat nodig is. Dit komt goed van pas bij het coderen, maar ook in mijn dagelijkse leven. Zo kan ik bijvoorbeeld alle Europese vlaggen bij land noemen en heb ik eens een rondje voor iedereen in een kroeg gewonnen door het verhaal van de barman exact na te vertellen.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt met Active Collective?

Naast dat de lunch elke dag weer een komisch hoogtepunt is, vond ik de opening van het nieuwe pand ook echt heel erg leuk. Ik vond het heel bijzonder om mijn ouders mijn nieuwe werkplek te kunnen laten zien en alles wat daarbij kwam kijken!

Wie was vroeger jouw idool?

Captain Jack Sparrow

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]