Ga naar hoofdinhoud

Business Development Manager

Guido Duijzers

Portret van Guido

Business development manager

Guido Duijzers

Kan je wat meer vertellen over jezelf?

Ik ben Guido, 36 jaar oud en ik kom oorspronkelijk uit Breda. Ik heb Psychologie gestudeerd in Utrecht, en daarna 12 jaar in Amsterdam gewoond. Nu woon ik samen met mijn vriendin en hond (Pablo de border terrier) in Haarlem. Ik hou van gezelligheid, uit eten gaan, biertjes doen in de kroeg en je vindt mij ook vaak voor de dj booth op een festival. Daarnaast heb ik ook een passie voor mijn clubbie NAC Breda, die ik nog vaak support op de tribune. En ik hou van bijna elke sport, zowel om naar te kijken als zelf uit te oefenen. En als laatste mooie reizen maken!

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?

Een reis naar IJsland. Daar mag je mij heel vroeg voor wakker maken. Deze trip staat heel hoog op mijn lijstje. Lijkt me fantastisch om de natuur en de landschappen van dit land te mogen aanschouwen. Ik heb er ook hele goede verhalen over gehoord van anderen.

Waar liggen jouw kwaliteiten?

Mijn kwaliteiten liggen in het goed luisteren naar klanten en de juiste vragen te stellen om de echte behoefte te achterhalen en daar een passende digitale oplossing voor te bedenken. Dat zowel de klant, als de gebruikers van de digitale oplossing, tevreden zijn met het eindproduct, waar ze daadwerkelijk wat aan hebben! Daarnaast liggen mijn kwaliteiten in het strategisch neerzetten van een sales & marketingplan. En als laatste ben ik heel goed in spelletjes. Ik verlies (bijna) nooit! 

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt met Active Collective?

Met heel het team van Active Collective, tijdens Halloween, verkleed, een BHV-cursus doen. Dat was hilarisch!

Wie was vroeger je idool?

Dennis Bergkamp

Bekijk ook artikelen van Guido

Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook