Guido Duijzers

Business Development Manager

Guido Duijzers
LinkedIn
Kan je wat meer vertellen over jezelf?

Ik ben Guido, 36 jaar oud en ik kom oorspronkelijk uit Breda. Ik heb Psychologie gestudeerd in Utrecht, en daarna 12 jaar in Amsterdam gewoond. Nu woon ik samen met mijn vriendin en hond (Pablo de border terrier) in Haarlem. Ik hou van gezelligheid, uit eten gaan, biertjes doen in de kroeg en je vindt mij ook vaak voor de dj booth op een festival. Daarnaast heb ik ook een passie voor mijn clubbie NAC Breda, die ik nog vaak support op de tribune. En ik hou van bijna elke sport, zowel om naar te kijken als zelf uit te oefenen. En als laatste mooie reizen maken!

Waar liggen jouw kwaliteiten?

Mijn kwaliteiten liggen in het goed luisteren naar klanten en de juiste vragen te stellen om de echte behoefte te achterhalen en daar een passende digitale oplossing voor te bedenken. Dat zowel de klant, als de gebruikers van de digitale oplossing, tevreden zijn met het eindproduct, waar ze daadwerkelijk wat aan hebben! Daarnaast liggen mijn kwaliteiten in het strategisch neerzetten van een sales & marketingplan. En als laatste ben ik heel goed in spelletjes. Ik verlies (bijna) nooit!

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt met Active Collective?

Met heel het team van Active Collective, tijdens Halloween, verkleed, een BHV-cursus doen. Dat was hilarisch!

Wie was vroeger jouw idool?

Dennis Bergkamp

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]