Deloitte

Deloitte invite: optimizing the invitation process.

  • UX Design
  • Web applicatie

Het optimaliseren van persoonlijke uitnodigingen voor events.

Deloitte organiseert jaarlijks veel verschillende business events. Zoals conferenties, round tables, etentjes en gesponsorde events. Uitnodigingen worden via persoonlijke relaties vanuit Deloitte verstuurd. Allereerst is het proces op dit moment dus inconsistent, tijdrovend en niet gestructureerd. Kortom, er is dus ruimte voor verbetering.

Het optimaliseren van het uitnodigingsproces is een belangrijk ondderdeel van de Clients en Industries strategie. Door de implementatie van Jupiter (Salesforce upgrade) is dit hét moment om hiernaar te kijken. Zoals het uitnodigen van leads en clients voor events.

Door het proces te analyseren hebben we digitale touchpoints en pijnpunten in kaart gebracht. Daarmee is de gebruikerservaring en cyber security verbeterd.

Hoe digitaliseer je een tijdrovend proces voor een corporatie?

Door middel van workshops en interviews zijn de behoeften van de gebruikers in kaart gebracht. Het resultaat hiervan is een gebruiksvriendelijke interface, infrastructuur en mobiele app. Zodoende vormt dit de basis voor marketeers om controle terug te krijgen over het proces, dat voorheen nog handmatig verliep.

Deloitte invite app, mobiel ontwerp

Single purpose app; Deloitte Invite

Single purpose app

Het creëren van een gebruiksvriendelijke app voor contact owners. Één centrale plek waarmee uitnodigingen via Microsoft Outlook verstuurd worden.

 

Invitation Management

Deloitte Invite optimaliseert het proces voor persoonlijke uitnodigingen. Het vervangt het complexe proces met grote Excel-lijsten naar eenvoudig contact per e-mail. Het ondersteunt marketeers met behulp van een dashboard voor de flagship events van Deloitte.

Laatste nieuws

Alle artikelen

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]