Holiday Rentals Curaçao

Revamping an online booking experience in Curaçao

  Werk aan de webwinkel.

  Om HRC haar strategische doelen kracht bij te zetten, is de behoefte uitgesproken om de website holidayrentalscuracao.com te verbeteren. De zichtbare verbetering is vooral gericht op de user experience en betere vindbaarheid door zoekmachines.

  Met als doel; meer boekingen genereren, de maandelijkse advertentiekosten te verlagen en beter ‘in control’ te zijn rondom het beheer en technische onderhoud van de website. Hiervoor is er nagedacht over de meetbaarheid van de kanalen en algehele effectiviteit. “Hoe dragen investeringen (website, ads, affiliate) bij aan het resultaat?”

  Curacao strand

  Een platform waarin de vakantieganger centraal staat.

  De verbeterde UX en de nieuwe huisstijl dragen bij aan het succes van de website. Door de focus te leggen op een ideale gebruikerservaring waarbij het gemakkelijk boeken met stipt op één staat, hopen wij de gebruiker vanaf het eerste moment een zorgeloze vakantie te kunnen bieden.

  Holiday Rentals Curacao website

  Even koffie drinken op Curaçao.

  Het bestaande platform had al een hele hoge conversie. De uitdaging lag voor Active Collective in het optimaliseren van de bestaande website, zonder dat de conversie zou verlagen. Met opkomende concurrenten als Booking.com en AirBnB, is dat geen eenvoudige opgave. Als de klant aan de andere kant van de oceaan opereert, ga je niet even snel op de koffie. Maar omdat wij het belangrijk vinden met met de opdrachtgever op één lijn te zitten, zijn wij tweemaal naar het tropische eiland gevlogen. Waardevol en zeker geen straf, om tussen de palmbomen brainstormsessies te organiseren.

  Met meer dan 250 accommodaties op het eiland is Holiday Rentals Curaçao verreweg de grootste aanbieder van vakantiewoningen en villa’s. Door meer dan 15 jaar ervaring en een team op het eiland voelt het uniek en vertrouwd.

  Laatste nieuws

  Alle artikelen

  Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

  Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

  Guido

  Neem contact op

  Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

  Active Collective B.V.
  Noorderweg 42-44
  1948 PK Beverwijk

  0251-29 33 70
  [email protected]