We Love The Planet

Een vernieuwde identiteit voor een planet-proof merk.

  We Love een nieuwe merkidentiteit

  Tijdens de revitalisatie van het merk We Love The Planet stonden natuur en duurzaamheid centraal. Deze twee peilers vormden de basis voor de vernieuwde visuele- en digitale vormentaal en merkidentiteit. Met als uiteindelijk doel: aansluiting vinden op het merk en het versterken van het gevoel van duurzaamheid en kwaliteit.

  We love the planet difusser

  Een gebruiksvriendelijk, toegankelijk platform met een natuurlijke uitstraling

  In co-creatie brachten we de problemen en pijnpunten van het oude platform in kaart. Op basis van de uitkomsten en de vernieuwde visie en strategie, zijn er stapsgewijs praktische oplossingen voor interactie en gebruikerservaring doorgevoerd. Het doel van het nieuwe platform is om ervaring voor de gebruikers beter te kunnen helpen, het merk te versterken en uiteindelijk de conversie te verhogen.

  We love the planet website

  Een nieuwe website, mét behoud van de zoekresultaten op Google

  De revitalisatie en herstructurering van het huidige platform. Deze revitalisatie en herstructurering van de website draagt bij aan de veiligheid, contentstrategie en vindbaarheid. Waarbij de hoogste prioriteit ligt op het zorgen voor de aanscherping van beveiliging, technische fouten en snelheid. Vervolgens kan er gezamenlijk gewerkt worden aan een gefaseerde migratie met minimale impact bij zoekmachines.

  We love the planet

  Marketing automation voor We Love The Planet

  Eén keer iets verkopen is niet zo moeilijk, maar twee keer iets verkopen is al een stuk lastiger. Samen met We Love The Planet bedachten we een manier om bij te houden wanneer de diffusers leeg zijn en het tijd is voor een nieuwe. Vervolgens versturen we automatisch een e-mail naar klanten, die specifieke producten kopen.

  Op deze manier maakten we het mogelijk om gepersonaliseerde, periodieke emails te versturen naar klanten. Zo zit je nooit meer zonder je favoriete diffuser.

  Laatste nieuws

  Alle artikelen

  Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

  Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

  Guido

  Neem contact op

  Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

  Active Collective B.V.
  Noorderweg 42-44
  1948 PK Beverwijk

  0251-29 33 70
  [email protected]