Een goed ERP systeem is onmisbaar in een groeiende organisatie

De afkorting ERP in ERP systeem staat voor Enterprise Resource Planning. Met een ERP systeem kun je bedrijfsprocessen binnen een organisatie te automatiseren en met elkaar te verbinden. Denk hierbij aan het verbinden van afdelingen met elkaar waardoor medewerkers snel, indien nodig, bij de gegevens van een andere afdeling kunnen komen. Deze datastroom zorgt voor een efficiëntere manier van werken en meer productiviteit binnen een organisatie.

Bij Active Collective kun je terecht voor het volledig afstellen van een ERP systeem naar de behoeften van jouw organisatie en het implementeren hiervan. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn van een ERP systeem en hoe deze geïmplementeerd wordt.
Programmeertaal

Wat zijn de voordelen van een ERP systeem?

Er zitten vele voordelen aan het implementeren van een ERP systeem binnen jouw organisatie. Het grootste voordeel is dat bedrijfsprocessen (en daarmee afdelingen) met elkaar verbonden kunnen worden wat het werk efficiënter maakt. Maar er is meer.

Voordelen van een ERP systeem

  • Alle informatie op één en dezelfde plek
  • Alle informatie digitaal opgeslagen waardoor dit niet verloren gaat
  • Het snel opvragen en verkrijgen van informatie
  • Snel inspelen op bijvoorbeeld (klant) aanvragen
  • Overal toegang tot alle informatie dankzij het werken in een gedeelde, veilige cloud (een zegen voor thuiswerkers)
  • Een ERP systeem gaat mee met en draagt bij aan de groei van jouw organisatie
  • Overzichtelijk inzicht in jouw organisatie

Waarom een ERP systeem implementeren bij Active Collective?

Het implementeren van een ERP systeem is een specialisme op zich. Bij Active Collective hebben we een professioneel team in huis, waarvan een aantal gespecialiseerd zijn in het implementeren van ERP systemen. Deze klus wordt door onze specialisten vakkundig aangepakt. Daarnaast zorgen we er bij Active Collective altijd voor dat de implementatie van het ERP systeem veilig en zorgvuldig verloopt.

Heb je vragen over het proces of bijvoorbeeld over het implementeren van een ERP systeem? Zowel voorafgaand de klus of tijdens/na de klus staan wij je met veel plezier en snel te woord. Schroom niet je vragen aan ons te stellen.

Laatste nieuws

Alle artikelen

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]