Stichting SAP

Maatwerk ERP systeem voor sociaal-medisch adviesbureau

  Probleemstelling

  Stichting SAP is een sociaal-medisch adviesbureau en dé expert op het gebied van het vaststellen van functiebeperkingen en het bevorderen van inclusie in onze samenleving. Tijdens onze eerste gesprekken werd duidelijk dat hun bestaande werkproces, verankerd in een verouderd systeem, kampte met inefficiëntie en een hoge foutgevoeligheid. Wat een essentieel proces is voor het keuren van cliënten op sociaal-medisch vlak.

  • Handmatige planning voor artsen: tijdrovend proces.
  • Cliëntstatus via dossierverplaatsing: zeer foutgevoelig.
  • Facturatie-informatie handmatig invoeren: moet in Exact worden ingevoerd, met verschillende standaarden per gemeente.
  • Handmatige routebepaling voor artsen: inefficiënt en vatbaar voor fouten.
  • Handmatige invoer van cliëntgegevens voor rapportages: verhoogt de kans op fouten en verlaagt de productiviteit.
  • AVG wet- en regelgeving: voldeed niet aan de criteria.
  Maatwerk ERP systeem voor sociaal-medisch adviesbureau

  Plan van aanpak

  De ontwikkeling van het op maat gemaakte ERP-systeem voor Stichting SAP begon met een reeks brainstormsessies. Deze sessies waren essentieel om de specifieke wensen en behoeften van Stichting SAP volledig te begrijpen en te integreren in ons ontwerp. Vervolgens hebben we een prototype ontwikkeld, waarmee de gebruikers in een vroeg stadium hands-on konden ervaren hoe het systeem zou functioneren. Deze cruciale stap stelde ons in staat om waardevolle feedback te verzamelen, die we hebben gebruikt om het systeem verder te verfijnen voor de eerste lancering.

  Sindsdien bevinden we ons in een continue iteratieve cyclus van verbetering. We werken nauw samen met Stichting SAP om het systeem te verfijnen en aan te passen, zodat het nog beter aansluit bij hun operationele processen en toekomstige behoeften. Dit adaptieve proces zorgt ervoor dat het ERP-systeem niet alleen voldoet aan de huidige eisen, maar ook flexibel genoeg is om toekomstige uitdagingen aan te gaan. Dankzij deze aanpak kan Stichting SAP blijven innoveren en groeien, ondersteund door een robuust en evoluerend systeem dat met hen meegroeit.

   

   

  Oplossing

  Voor Stichting SAP hebben we een ERP-systeem op maat ontwikkeld, volledig afgestemd op hun unieke operationele wensen en behoeften. Dit systeem bevat onder meer een geavanceerde tool die automatisch planningen genereert voor de adviseurs, diverse functies ter vermindering van operationele en administratieve taken en een digitale infrastructuur die de veiligheid van cliëntgegevens waarborgt, in overeenstemming met de ISO27001- en NEN7510-normen. Dankzij deze applicatie kan Stichting SAP efficiënt opschalen, zonder dat de operationele belasting toeneemt.

  Stichting SAP ERP Systeem

  Insights

  • 54% Operationele efficiëntie
  • 42% Verhoging klanttevredenheid
  • 34% Verlaging van fouten
  • 100% Naleven security criteria

  Deliverables

  • Strategie

   Strategie

  • Agenda

   Agenda

  • Planning

   Planning

  • Rolbeheer

   Rolbeheer

  • UX

   UX

  • Development

   Development

  • Medische database

   Medische database

  “We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het product en de deskundigheid van Active Collective. Hun communicatie is helder en vriendelijk, en ze hebben bewezen snel en flexibel te zijn in het bedenken van oplossingen. Active Collective heeft onze verwachtingen overtroffen met hun transparante en professionele aanpak.”

   

  Steven van der Knaap Eigenaar
  Maatwerk ERP systeem voor sociaal-medisch adviesbureau

  Laatste nieuws

  Alle artikelen

  Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

  Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

  Guido

  Neem contact op

  Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

  Active Collective B.V.
  Noorderweg 42-44
  1948 PK Beverwijk

  0251-29 33 70
  [email protected]