Een online platform dat perfect aansluit op jouw wensen?

Een online platform is een effectief middel om een boost te geven aan jouw business. Bij Active Collective ontwikkelen we al jarenlang online platforms voor bedrijven in diverse sectoren. We ontwikkelen met veel plezier een online platform dat perfect aansluit op jouw wensen.
We Love The Planet website ontwerp mobiel

Een online platform dat voldoet aan de AVG wetgeving

Tegenwoordig zijn er strenge regels met betrekking tot de (online) privacy van bezoekers en gebruikers. Deze regels zijn gebundeld in de AVG-wet. Bij Active Collective werken we volgens de regels van deze wet. We zorgen er altijd voor dat jouw online platform volledig voldoet aan de regels binnen de AVG-wetgeving, zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt!

Waarom een webshop laten bouwen door Active Collective?

  • Professioneel, multidisciplinair team
  • Snelle time to market
  • We bouwen niet op basis van gevoel maar op basis van (gebruikers)data
  • NEN 7510, ISO 27001 & 9001 gecertificeerd

Waarom een online platform laten bouwen door Active Collective?

Het bouwen van een online platform vergt de nodige kennis en ervaring en soms is specifieke specialistische kennis nodig voor een bepaalde wens. Bij Active Collective hebben we een professioneel team in huis. Iedereen heeft zijn of haar eigen specialisme waardoor we voor elke vraag een oplossing hebben. Jij geeft aan wat jouw wensen en behoeften zijn en wij stellen het juiste team samen om deze klus aan te pakken. Daarnaast zorgen we er bij Active Collective altijd voor dat het platform, veilig en betrouwbaar wordt ontwikkeld, zowel voor jouw bedrijf als voor de bezoeker van het platform.

Heb je vragen over het proces of bijvoorbeeld over het platform wat wij voor jou (gaan) bouwen? Zowel voorafgaand de klus of tijdens/na de klus staan wij je met veel plezier en snel te woord. Schroom niet je vragen aan ons te stellen.

Naast een online platform kunnen we je bij Active Collective ook van dienst zijn met het laten bouwen van een e-commerce platform, webshop of website.

Laatste nieuws

Alle artikelen

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]