Skip to content

Een online platform dat voldoet aan de AVG wetgeving

Tegenwoordig zijn er strenge regels met betrekking tot de (online) privacy van bezoekers en gebruikers. Deze regels zijn gebundeld in de AVG-wet. Bij Active Collective werken we volgens de regels van deze wet. We zorgen er altijd voor dat jouw online platform volledig voldoet aan de regels binnen de AVG-wetgeving, zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt!

Waarom een webshop laten bouwen door Active Collective?

  • Professioneel, multidisciplinair team
  • Snelle time to market
  • We bouwen niet op basis van gevoel maar op basis van (gebruikers)data
  • NEN 7510, ISO 27001 & 9001 gecertificeerd

Een website die voldoet aan de Core Web Vitals

Door het meten van de Core Web Vitals op jouw website kom je er achter hoe gebruiksvriendelijk jouw website is. Dit in kaart brengen en de factoren vervolgens verbeteren zorgt voor een betere vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines. Wij vinden dit aspect even belangrijk als bijvoorbeeld het design van jouw website en dus leveren wij altijd een website aan die goed scoort op de Core Web Vitals.

Core Web Vitals zijn drie factoren welke samen meten wat de status is van de gebruiksvriendelijkheid op elke pagina op jouw website. Er wordt gekeken naar hoe elke pagina wordt ervaren door de gebruikers van jouw website. Denk bijvoorbeeld aan de laadsnelheid. De Core Web Vitals bestaan uit de drie onderdelen Largest Contentful Paint, Cumulative Layout Shift en First Input Delay.

Wil jij met jouw webshop beter gevonden worden in Google? Wanneer jouw website goed wordt gevonden door Google kan deze hoger worden geïndexeerd in de zoekmachine bij relevante zoekwoorden. Dit is belangrijk voor bijvoorbeeld het verhogen van je bereik en het verkrijgen van een betere klikfrequentie (CTR). 

Bij Active Collective is het mogelijk een gezondheidscheck aan te vragen om inzicht te krijgen in de huidige status van jouw webshop binnen de zoekmachines.

Waarom een online platform laten bouwen door Active Collective?

Het bouwen van een online platform vergt de nodige kennis en ervaring en soms is specifieke specialistische kennis nodig voor een bepaalde wens. Bij Active Collective hebben we een professioneel team in huis. Iedereen heeft zijn of haar eigen specialisme waardoor we voor elke vraag een oplossing hebben. Jij geeft aan wat jouw wensen en behoeften zijn en wij stellen het juiste team samen om deze klus aan te pakken. Daarnaast zorgen we er bij Active Collective altijd voor dat het platform, veilig en betrouwbaar wordt ontwikkeld, zowel voor jouw bedrijf als voor de bezoeker van het platform.

Heb je vragen over het proces of bijvoorbeeld over het platform wat wij voor jou (gaan) bouwen? Zowel voorafgaand de klus of tijdens/na de klus staan wij je met veel plezier en snel te woord. Schroom niet je vragen aan ons te stellen.

Naast een online platform kunnen we je bij Active Collective ook van dienst zijn met het laten bouwen van een e-commerce platform, webshop of website.

Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook