Webshop laten maken

Ben jij op zoek naar een nieuwe webshop? Active Collective bouwt al jarenlang professionele webshop met een sterke, technische en goed werkende achtergrond. Wij creëren een veilige, online omgeving voor zowel jou als jouw online klanten.
We love the planet

Een webshop van A tot Z ontwikkeld

Het ontwerp, vele soorten plugins, de betaalmogelijkheden… Er komt een hele hoop kijken bij het ontwikkelen van een webshop. Bij Active Collective nemen we dit takenpakket graag voor je uit handen. Wij ontwikkelen de webshop van A tot Z, volledig ingericht op jouw wensen en behoeften. Wij maken de webshop kant-en-klaar voor gebruik!

Active Collective ontwikkelt webshops op basis van jouw wensen en behoeften. Dit proces doorlopen wij professioneel en met de vele kennis die wij in ons team hebben. Kies je voor het laten ontwikkelen van een webshop bij Active Collective, dan kies je voor een mooie, goed werkende webshop waar jouw klanten veilig kunnen winkelen.

Waarom een webshop laten bouwen door Active Collective?

We geven je doorlopend inzicht in:

  • Websitebezoekers
  • Marktaandeel
  • Conversie
  • Vindbaarheid

meer informatie

Webshop gebouwd voor jouw doelgroep

Elke webshop heeft een eigen, unieke doelgroep. Het hebben van een mooie, snel werkende webshop werpt alleen zijn vruchten af als deze de juiste doelgroep bereikt. Joúw doelgroep. Samen met jou gaan we in gesprek over wie jouw doelgroep precies is en richten we de webshop speciaal in voor hen. We geven je doorlopend inzicht in:

  • Websitebezoekers
  • Marktaandeel
  • Conversie
  • Vindbaarheid

Laatste nieuws

Alle artikelen

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]