Skip to content

Active Collective verwelkomt Business Open club Houtrak in Digital Science Hub

Netwerken: een belangrijk onderdeel van ondernemen

Ons motto: samen bereik je meer in het leven dan alleen. Dat ondervinden we dagelijks in onze werkzaamheden. De beste producten worden namelijk opgeleverd in co-creatie met onze opdrachtgevers en hun gebruikers. Omdat samenwerken cruciaal is, proberen wij altijd mogelijkheden te vinden om ons netwerk uit te breiden, maar misschien nog belangrijker, vrienden voor het leven te maken. Daarom is Active Collective lid van de Business Open. Een club die om de week bij elkaar komt om te lunchen, bij te praten, te onderzoeken of we elkaar kunnen helpen en vaak wordt er afgesloten met een potje golf. ⛳️

Vrijdag 28 oktober hadden wij het genoegen om de Business Open club Houtrak te mogen verwelkomen in ons pas geopende Digital Science Hub. En Active Collective zou Active Collective niet zijn om een creatieve eigen draai te geven aan deze netwerkmiddag. We hebben de leden een kijkje gegeven in de wereld van digitalisering, de toegevoegde waarde die digitalisering kan hebben voor je onderneming, en we hebben ze laten ervaren hoe creatieve ideeën totstandkomen door ze interactief te laten deelnemen aan een brainstorm sessie.

Bekijk de video om de sfeer te proeven van deze netwerkmiddag. En als je in de buurt bent van Beverwijk, loop dan vooral even bij ons binnen in onze Digital Science Hub voor een kop koffie ☕️

#HumanizingTechnology

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag het Guido.

Zie jij de waarde in die digitalisering kan hebben voor jouw organisatie en wil je graag dat wij meekijken welke eerste stappen gezet kunnen worden om je bedrijf naar een volgend niveau te tillen?

Neem dan contact op met Guido, via 06-44381501 of .

Guido portret
Guido Duijzers
Business Development Manager
Mail Guido
Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook