Ga naar hoofdinhoud

Active Collective bouwt aan nieuwe Digital Science Hub

Mockup nieuw pand

Wij gaan verhuizen!

Active Collective krijgt een nieuw kantoor. Maar liefst 700 meter naar rechts ten opzichte van ons oude kantoor, nagenoeg dezelfde plek, maar wel even een stuk(je) groter. Want we barsten figuurlijk uit onze voegen.

Inmiddels is verbouwing in volle gang. Er is al een hoop gesloopt, gebouwd, geschilderd en we bevinden ons inmiddels tussen de verhuisdozen en het nieuwe interieur. De verwachting is dat we per 1 mei over gaan naar ons nieuwe ‘Clubhuis’.

Active Collective WijckermeerwegActive Collective Noorderweg

 

Onze visie

Het is een plek waar ook de collega’s van onze opdrachtgevers, partners en leveranciers graag zijn. Een fijne omgeving die faciliteert in de menselijke behoeften en vakinhoudelijke specialisatie. Als we dromen over onze toekomst, dan wordt ons clubhuis de ‘Digital Science Hub van Noord-Holland: dé plek waar wetenschappelijk, maatschappelijk en digitaal onderzoek samenkomen.

Het bedrijfspand vormt zich de komende jaren naar een incubator voor technische en wetenschappelijke innovatie. Het stimuleert samenwerking met onze partner opleidingsinstituten, bijvoorbeeld via een interactief laboratorium of een ruimte voor experimenteel onderzoek. Het biedt een fijne plek waar iedereen zich thuis voelt en gefocust kan werken. Het biedt hiermee alle faciliteiten om invulling te geven aan Active Collective haar ambitieuze en maatschappelijk betrokken missie.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om collega’s, klanten, partners, studenten, talenten en vrienden te mogen ontvangen op onze nieuwe plek.

Hopelijk zien we jullie snel, tot dan.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag het Guido.

Zie jij de waarde in die digitalisering kan hebben voor jouw organisatie en wil je graag dat wij meekijken welke eerste stappen gezet kunnen worden om je bedrijf naar een volgend niveau te tillen?

Neem dan contact op met Guido, via 06-44381501 of .

Guido portret
Guido Duijzers
Business Development Manager
Mail Guido
Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook