Ga naar hoofdinhoud

Active Collective bouwt aan nieuwe Digital Science Hub

Mockup nieuw pand
Auteur
Raymond Martens, Strateeg Digitale Innovatie
2 min read

Wij gaan verhuizen!

Active Collective krijgt een nieuw kantoor. Maar liefst 700 meter naar rechts ten opzichte van ons oude kantoor, nagenoeg dezelfde plek, maar wel even een stuk(je) groter. Want we barsten figuurlijk uit onze voegen.

Inmiddels is verbouwing in volle gang. Er is al een hoop gesloopt, gebouwd, geschilderd en we bevinden ons inmiddels tussen de verhuisdozen en het nieuwe interieur. De verwachting is dat we per 1 mei over gaan naar ons nieuwe ‘Clubhuis’.

Onze visie

Het is een plek waar ook de collega’s van onze opdrachtgevers, partners en leveranciers graag zijn. Een fijne omgeving die faciliteert in de menselijke behoeften en vakinhoudelijke specialisatie. Als we dromen over onze toekomst, dan wordt ons clubhuis de ‘Digital Science Hub van Noord-Holland: dé plek waar wetenschappelijk, maatschappelijk en digitaal onderzoek samenkomen.

Het bedrijfspand vormt zich de komende jaren naar een incubator voor technische en wetenschappelijke innovatie. Het stimuleert samenwerking met onze partner opleidingsinstituten, bijvoorbeeld via een interactief laboratorium of een ruimte voor experimenteel onderzoek. Het biedt een fijne plek waar iedereen zich thuis voelt en gefocust kan werken. Het biedt hiermee alle faciliteiten om invulling te geven aan Active Collective haar ambitieuze en maatschappelijk betrokken missie.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om collega’s, klanten, partners, studenten, talenten en vrienden te mogen ontvangen op onze nieuwe plek.

Hopelijk zien we jullie snel, tot dan.

Heb je vragen of weer je meer weten over onze plannen? Vraag het Raymond.

Active Collective is gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Samen helpen we je graag verder. Bel ons op 0251 293 370 of mail naar Raymond.

Raymond Martens
Strateeg Digitale Innovatie
Mail Raymond

Bekijk ook onze andere artikelen

Active Collective verwelkomt Business Open club Houtrak in Digital Science Hub

In memoriam Ingeborg van Beek

a29e48e7b168098f2712a9b6cd0e2aceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee