Active Collective bouwt aan nieuwe Digital Science Hub

Mockup nieuw pand

Wij gaan verhuizen!

Active Collective krijgt een nieuw kantoor. Maar liefst 700 meter naar rechts ten opzichte van ons oude kantoor, nagenoeg dezelfde plek, maar wel even een stuk(je) groter. Want we barsten figuurlijk uit onze voegen.

Inmiddels is verbouwing in volle gang. Er is al een hoop gesloopt, gebouwd, geschilderd en we bevinden ons inmiddels tussen de verhuisdozen en het nieuwe interieur. De verwachting is dat we per 1 mei over gaan naar ons nieuwe ‘Clubhuis’.
Active Collective WijckermeerwegActive Collective Noorderweg

Onze visie

Het is een plek waar ook de collega’s van onze opdrachtgevers, partners en leveranciers graag zijn. Een fijne omgeving die faciliteert in de menselijke behoeften en vakinhoudelijke specialisatie. Als we dromen over onze toekomst, dan wordt ons clubhuis de ‘Digital Science Hub van Noord-Holland: dé plek waar wetenschappelijk, maatschappelijk en digitaal onderzoek samenkomen.

Het bedrijfspand vormt zich de komende jaren naar een incubator voor technische en wetenschappelijke innovatie. Het stimuleert samenwerking met onze partner opleidingsinstituten, bijvoorbeeld via een interactief laboratorium of een ruimte voor experimenteel onderzoek. Het biedt een fijne plek waar iedereen zich thuis voelt en gefocust kan werken. Het biedt hiermee alle faciliteiten om invulling te geven aan Active Collective haar ambitieuze en maatschappelijk betrokken missie.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om collega’s, klanten, partners, studenten, talenten en vrienden te mogen ontvangen op onze nieuwe plek.

Hopelijk zien we jullie snel, tot dan.

Meer nieuws

Alle artikelen

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]