Ga naar hoofdinhoud

In memoriam Ingeborg van Beek

Spin award uitreiking met Raymond, Ingeborg en Michael

Het nieuws waarvan wij hoopten dat het nog lang zou uitblijven. Geschokt en diep bedroefd zijn wij door het overlijden van Ingeborg van Beek. Moeder, levensgenieter en ambassadeur van Project PICTURE.

Ingeborg krijgt op 2013 te horen dat ze een ongeneeslijke hersentumor heeft. Na een lange revalidatie van de operatie die nodig was, geven de specialisten aan dat ze meer perspectief heeft op een langere levensverwachting. Na deze boodschap blijft ze heel positief in het leven staan. Ondanks het vooruitzicht dat elke dag haar laatste kan zijn, besluit ze om alles uit haar leven te halen wat er nog in zit. Naast het moederschap, het schrijven van ‘Levenshaast’ en ‘Levenslef’ zet Ingeborg zich met volle overgave in om patiënten met deze ziekte een beter perspectief te bieden. Zo heeft ze een belangrijke en cruciale rol gespeeld in de realisatie van het project PICTURE. Zonder haar was dit project niet van de grond gekomen. Haar energie en positiviteit hebben ons geïnspireerd. Haar lijfspreuk Dum Vivimus Vivamus: Laat ons leven zolang we leven, die na onze eerste kennismaking diep geworteld zit in het DNA van ons bedrijf. 

Lieve Ingeborg, bedankt voor alles! We zetten onze gezamenlijke missie voort.

Onze gedachten zijn bij haar kinderen en naasten.

Foto: Raymond Martens, Ingeborg van Beek en Michael Versélewel de Witt Hamer op de SpinAwards. Een avond om nooit te vergeten.

0af1f7d21df59abc23300a5719332a4aRRRRRRRR