Kim Kluijskens

Business Operations Manager

Kim Kluijskens
LinkedIn
Kan je wat meer vertellen over jezelf?

Kim Kluijskens, dat ben ik. Samen met mijn vrouw Karin en onze zoon Mack vormen wij een gezin waar ik enorm trots op ben. Als oud Olympisch softbalster (Beijing 2008) heb ik al heel wat bijzondere momenten mogen meemaken, maar mijn gezin is mijn grootste bron van geluk.

Waar liggen jouw kwaliteiten?

Als het om mijn kwaliteiten gaat, kan ik met trots zeggen dat teambuilding en planning mijn sterke punten zijn. Het is voor mij een uitdaging om mensen bij elkaar te brengen, doelen te stellen en deze zo efficiënt mogelijk te behalen.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt met Active Collective?

Bij Active Collective heb ik het genoegen om met een fantastisch team te werken.  Het hele proces van brainstormen, design, ontwikkeling, feedback en livegang en zo met elkaar een product opleveren is een genoegen om te doen.

Wie was vroeger jouw idool?

Whitney Houston was mijn idool, de videoband 🙂 van de bodyguard heb ik kapotgedraaid.

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]