Ga naar hoofdinhoud

Scrum Master / Operational Manager

Kim Kluijskens

Portret Kim

Scrum Master / Operational Manager

Kim Kluijskens

Kan je wat meer vertellen over jezelf?

Kim Kluijskens, dat ben ik. Samen met mijn vrouw Karin en onze zoon Mack vormen wij een gezin waar ik enorm trots op ben. Als oud Olympisch softbalster (Beijing 2008) heb ik al heel wat bijzondere momenten mogen meemaken, maar mijn gezin is mijn grootste bron van geluk.

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?

Hoewel ik altijd wel in ben voor een gezellig praatje, mogen mensen mij ’s nachts gewoon met rust laten. Mocht het dan toch nodig zijn om me wakker te maken, doe dat dan met een latte macchiato met één zoetje. Een perfecte oppepper om de dag mee te beginnen.

Waar liggen jouw kwaliteiten?

Als het om mijn kwaliteiten gaat, kan ik met trots zeggen dat teambuilding en planning mijn sterke punten zijn. Het is voor mij een uitdaging om mensen bij elkaar te brengen, doelen te stellen en deze zo efficiënt mogelijk te behalen.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt met Active Collective?

Bij Active Collective heb ik het genoegen om met een fantastisch team te werken.  Het hele proces van brainstormen, design, ontwikkeling, feedback en livegang en zo met elkaar een product opleveren is een genoegen om te doen.

Wie was vroeger je idool?

Whitney Houston was mijn idool, de videoband ☺️ van de bodyguard heb ik kapot gedraaid.

Bekijk ook artikelen van Kim

Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook