Active Collective lid van Amsterdam Economic Board: een strategische samenwerking voor de Metropoolregio Amsterdam!

Guido Duijzers
Business Development Manager

Met trots maken wij bekend dat Active Collective zich als nieuw lid heeft aangesloten bij de Amsterdam Economic Board! Dit is een mijlpaal voor beide partijen en is de start van een nauwe samenwerking om de kenniseconomie van de Metropoolregio Amsterdam verder te ontwikkelen.

Active Collective en Amsterdam Economic Board

Amsterdam Economic Board is een netwerk van toonaangevende bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen die samenwerken aan de Metropoolregio Amsterdam. De Board richt zich op drie belangrijke pijlers: innovatie, duurzaamheid/circulariteit en gezondheid. En met initiatieven zoals AMdEXGezondheidsdata InfrastructuurSmart Health Amsterdam en Datacommons proberen ze dit te versnellen. Zowel de kernwaarden als deze initiatieven sluiten naadloos aan op de waarden waar wij van Active Collective voor staan en waar wij ons voor in willen zetten. Het was voor ons dan ook een logische stap om deze partnership aan te gaan.

Samenwerken in de Metropoolregio Amsterdam

Deze partnership biedt voor onze organisatie nieuwe mogelijkheden voor samenwerkingen tussen bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen die lid zijn van de Board, waarbij de pijlers van de Board centraal staan. Voor ons een unieke kans om verbonden te zijn met de grootste spelers in de kenniseconomie rondom Metropoolregio Amsterdam en samen te werken aan projecten die bijdragen aan de groei. Onze verwachting is dat onze expertise op het gebied van innovatie en technologie in de gezondheidszorg een exponentiële bijdrage zullen leveren aan een verdere versterking.

“Wij zijn blij om Active Collective aan onze ledenlijst toe te voegen. Hun innovatieve aanpak op het gebied van AI is een belangrijke stap voorwaarts in de toekomst van de kenniseconomie in de Metropoolregio Amsterdam”, aldus Gerty Holla, Lead Health van Amsterdam Economic Board.

Bijdragen aan de wereld van morgen?

Word ook onderdeel van deze groei door samen te werken met Active Collective en Amsterdam Economic Board. Wees aanwezig op één van de talloze evenementen, zoals Medical Data & Pizza meetups bij het Amsterdam UMC of het Life Sciences Café. Of nog beter, word ook lid van de Board, en werk mee om de ambities van de Metropoolregio Amsterdam te realiseren.

Meer weten?

Onze CEO Raymond Martens is door de Amsterdam Economic Board geïnterviewd waar hij dieper ingaat over onze beweegreden van onze partnership en welke belangrijke rol AI gaat spelen in onze kenniseconomie. Lees hier het volledige interview: Active Collective: ‘AI gaat onze kenniseconomie volledig herstructureren‘ of lees meer over AI en toepassingen in de zorg.

Meer nieuws

Alle artikelen

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]