Skip to content

Active Collective lid van Amsterdam Economic Board: een strategische samenwerking voor de Metropoolregio Amsterdam!

Met trots maken wij bekend dat Active Collective zich als nieuw lid heeft aangesloten bij de Amsterdam Economic Board! Dit is een mijlpaal voor beide partijen en is de start van een nauwe samenwerking om de kenniseconomie van de Metropoolregio Amsterdam verder te ontwikkelen.

 

Active Collective en Amsterdam Economic Board 

Amsterdam Economic Board is een netwerk van toonaangevende bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen die samenwerken aan de Metropoolregio Amsterdam. De Board richt zich op drie belangrijke pijlers: innovatie, duurzaamheid/circulariteit en gezondheid. En met initiatieven zoals AMdEXGezondheidsdata InfrastructuurSmart Health Amsterdam en Datacommons proberen ze dit te versnellen. Zowel de kernwaarden als deze initiatieven sluiten naadloos aan op de waarden waar wij van Active Collective voor staan en waar wij ons voor in willen zetten. Het was voor ons dan ook een logische stap om deze partnership aan te gaan.

Samenwerken in de Metropoolregio Amsterdam 

Deze partnership biedt voor onze organisatie nieuwe mogelijkheden voor samenwerkingen tussen bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen die lid zijn van de Board, waarbij de pijlers van de Board centraal staan. Voor ons een unieke kans om verbonden te zijn met de grootste spelers in de kenniseconomie rondom Metropoolregio Amsterdam en samen te werken aan projecten die bijdragen aan de groei. Onze verwachting is dat onze expertise op het gebied van innovatie en technologie in de gezondheidszorg een exponentiële bijdrage zullen leveren aan een verdere versterking.

“Wij zijn blij om Active Collective aan onze ledenlijst toe te voegen. Hun innovatieve aanpak op het gebied van AI is een belangrijke stap voorwaarts in de toekomst van de kenniseconomie in de Metropoolregio Amsterdam”, aldus Gerty Holla, Lead Health van Amsterdam Economic Board.

Bijdragen aan de wereld van morgen?

Word ook onderdeel van deze groei door samen te werken met Active Collective en Amsterdam Economic Board. Wees aanwezig op één van de talloze evenementen, zoals Medical Data & Pizza meetups bij het Amsterdam UMC of het Life Sciences Café. Of nog beter, word ook lid van de Board, en werk mee om de ambities van de Metropoolregio Amsterdam te realiseren.

Meer weten?

Onze CEO Raymond Martens is door de Amsterdam Economic Board geïnterviewd waar hij dieper ingaat over onze beweegreden van onze partnership en welke belangrijke rol AI gaat spelen in onze kenniseconomie. Lees hier het volledige interview: Active Collective: ‘AI gaat onze kenniseconomie volledig herstructureren of lees meer over AI en toepassingen in de zorg.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag het Guido.

Zie jij de waarde in die digitalisering kan hebben voor jouw organisatie en wil je graag dat wij meekijken welke eerste stappen gezet kunnen worden om je bedrijf naar een volgend niveau te tillen?

Neem dan contact op met Guido, via 06-44381501 of .

Guido portret
Guido Duijzers
Business Development Manager
Mail Guido
Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook