Ga naar hoofdinhoud

Medior Developer

Jasper van Norren

Jasper

Medior Developer

Jasper van Norren

Kan je wat meer vertellen over jezelf?

Ik ben Jasper, 29 jaar oud en woonzaam in Haarlem. Als kind was ik al erg geïnteresseerd in computers en technologie. Die interesse is alleen maar gegroeid, en ik heb er een mooie carrière in kunnen opbouwen. Ik hou van de natuur en creatieve bezigheden. 2D animatie en game development zijn hobby’s waar ik me nu veel mee bezig hou. Verder speel ik ook piano en ben ik groots fan van Final Fantasy muziek.

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?

Een onuitgebracht album van MF Doom of Mac Miller.

Waar liggen jouw kwaliteiten?

Mijn sterkste kwaliteiten zijn mijn analytisch vermogen, probleemoplossend vermogen en out of the box denken. Als back-end developer zijn dit de kwaliteiten waar ik het meeste aan werk. Buiten werk om zou ik zeggen mijn empatisch vermogen. Ik help mensen graag en doe altijd mijn best om bij te dragen aan een leuke sfeer.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt met Active Collective?

De Sinterklaas vieringen zijn ieder jaar weer een groot succes. Helaas ben ik gebonden aan een geheimhoudingsverklaring en kan ik er niet verder op ingaan. Iets over dubieuze surprises..

Wie was vroeger je idool?

In mijn jonge jaren heb ik vele idolen gehad. Als opgroeiende pianist was mijn idool Nobuo Uematsu, de componist van o.a. Final Fantasy X’s muziek. De stukken die hij heeft geschreven raken me nog steeds diep en het is mijn droom om ze allemaal te kunnen spelen.

Bekijk ook artikelen van Jasper

Active Collective - Humanizing technology logo

Als digital agency zijn we gespecialiseerd in het oplossen van problemen of verbeteren van processen. Dit doen we door onze mix van specialisten in te zetten. Één plek waar data-science, digital design, prototyping, development en cybersecurity samenkomen.

Audited and certified by:

Logo ISO's

Contact

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk
0251-29 33 70
[email protected]

KVK: 58605061
BTW: NL853109606B02

LinkedIn
Facebook