Jasper van Norren

Creative Developer

Jasper van Norren
LinkedIn
Kan je wat meer vertellen over jezelf?

Ik ben Jasper, 29 jaar oud en woon in Haarlem. Als kind was ik al erg geïnteresseerd in computers en technologie. Die interesse is alleen maar gegroeid, en ik heb er een mooie carrière in kunnen opbouwen. Ik hou van de natuur en creatieve bezigheden. 2D animatie en game development zijn hobby’s waar ik me nu veel mee bezig hou. Verder speel ik ook piano en ben ik groots fan van Final Fantasy muziek.

Waar liggen jouw kwaliteiten?

Mijn sterkste kwaliteiten zijn mijn analytisch vermogen, probleemoplossend vermogen en out of the box denken. Als back-end developer zijn dit de kwaliteiten waar ik het meeste aan werk. Buiten werk om zou ik zeggen mijn empathisch vermogen. Ik help mensen graag en doe altijd mijn best om bij te dragen aan een leuke sfeer.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt met Active Collective?

De Sinterklaas vieringen zijn ieder jaar weer een groot succes. Helaas ben ik gebonden aan een geheimhoudingsverklaring en kan ik er niet verder op ingaan. Iets over dubieuze surprises…

Wie was vroeger jouw idool?

In mijn jonge jaren heb ik vele idolen gehad. Als opgroeiende pianist was mijn idool Nobuo Uematsu, de componist van o.a. Final Fantasy X’s muziek. De stukken die hij heeft geschreven raken me nog steeds diep en het is mijn droom om ze allemaal te kunnen spelen.

Laatste nieuws

Alle artikelen

Mogen wij jouw digitale product ontwikkelen?

Probeer je levens van mensen makkelijker of efficiënter te maken, maar loop je vast op de ontwikkeling van een digitaal product? Bij Active Collective ontwikkelen we software voor verschillende sectoren. Wel hebben we specialistische ervaring binnen het Life Sciences & Health Care domein. Welke behoefte je ook hebt; Wij denken met je mee en komen samen tot de perfecte digitale oplossing voor jouw menselijke vraagstuk.

Guido

Neem contact op

Heb je vragen over een digitaal product? We helpen je graag verder. Neem contact met op met Guido voor meer informatie.

Active Collective B.V.
Noorderweg 42-44
1948 PK Beverwijk

0251-29 33 70
[email protected]